Familie Hogenboom

3 (1)

Badkamer familie Hogenboom

Bij de familie Hogenboom in Leiderdorp heeft Sani4all Den Haag een industriële badkamer en toilet opgeleverd. Ze hebben ook een foto doorgestuurd hoe de badkamer er voor de verbouwing eruit zag! De voor en na foto's laten goed zien wat indeling en gebruik van materialen en kleur voor een ruimte kan doen! Voor de vloer en wanden zijn dezelfde keramische tegels gekozen: 60x60 cm in de kleur Beton. Het natuureiken badmeubel en bijpassende vormen een mooi contrast met de betonlook tegels.  Het badmeubel heeft 2 softclose lades en is 120 cm breed. De keramische wastafel heeft 2 wastafelkranen van Blaauw Sanitair. De design spiegel heeft dezelfde breedte als de wastafel en heeft directe en indirecte LED verlichting voor perfect zicht. De luxe spiegel heeft ook nog eens een digitale klok en spiegelverwarming. Zo weet je zeker dat de spiegel niet meer beslaat!

 

De luxe douchedeur met zwart raster scheidt de doucheruimte met de rest van de badkamer. Zo blijft het water netjes in het douchegedeelte. Het glas heeft NANO coating waardoor er minder snel water op blijft staan. Er is hierdoor minder kans op kalkvorming op de ramen. De regendouche van Blaauw Sanitair heeft een luxe ronde handdouche en design hoofddouche. In de ruimte is de mooie mat zwarte design radiator Elegance geplaatst dat perfect past bij de industriële look.

De stijl van de badkamer is overgenomen in de aparte wc. Ook hier zijn de tegels in betonlook gebruikt. De natuureiken plank past mooi bij de keramische opbouw wastafel met mat zwarte fonteinkraan. De complete toiletset bestaat uit een rimless wandcloset met softclose en quick-release.

Voor