Familie Holweg

IMG_3260

Badkamer familie Holweg

De familie Holweg heeft foto’s gestuurd van hun prachtige badkamer! Sani4all Varsseveld heeft in Winterswijk de onderdelen voor deze smaakvolle badkamer geleverd. De tegels vormen een rustige warme basis voor de ruimte. Er is gekozen voor een tegel uit dezelfde serie tegels in 2 verschillende kleuren: Dark Grey brown op de vloer en de kleur Fast Beige voor op de wand in afmeting 60x60 cm.

In het plafond zijn zwarte LED-spotjes geplaatst dat zorgt voor een goede basisverlichting.

Het badmeubel is van HR in de kleur Tabacco met twee greeploze softclose laden. Wat niet op de foto is te zien zijn de bijpassende maatwerk schappen in dezelfde kleur als het badmeubel. Zo is er voldoende opbergruimte in de badkamer voor het hele gezin! Op het meubel is de ruime keramische wastafel geplaatst in glans wit. Alle kranen in deze badkamer zijn in de kleur mat zwart van Blaauw Sanitair. Boven het badmeubel hangt de stoere ronde spiegel met een diameter van 80 cm met een gepoedercoated stalen frame.

In de ruimte staat een prachtig vrijstaand bad voor een extra wellness gevoel. Het bad is vervaardigd uit hoogwaardig acryl. De doucheruimte wordt afgesloten door een triple framed nisdeur met mat zwarte lijsten. De deur heeft 8 mm helder veiligheidsglas voorzien van NANO-coating. Handig! Zo blijven er minder snel waterdruppels op het glas staan waardoor er minder kans is op kalkvorming.

Ook de familie is zeer tevreden met de badkamer en heeft een prachtige recensie op klantenvertellen achtergelaten! :

"Meer dan geweldig"

Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftiezer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!