Familie Hoogland

Hoogland Heller15

Badkamer Familie Hoogland

Iedereen met een kleine badkamer opgelet! Benieuwd hoe je een kleine ruimte optimaal kan benutten? De badkamer van de familie Hoogland uit Bergen is hier het perfecte voorbeeld van. Over werkelijk elke centimeter van deze knusse stijlvolle badkamer is goed nagedacht.

De tegelcombinatie van bruin en grijze tinten zorgen voor warm en knus effect. Uniek is het designhoekbad waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

Het badmeubelset bestaat uit een ruimte houtlook onderkast gecombineerd met een stoere hardstenen wastafel. Boven het badmeubel hangt een grote ronde designspiegel met indirecte led-verlichting. De indirecte led-verlichting maakt van de spiegel een echte blikvanger en zorgt voor meer sfeer in de ruimte. De mat zwarte nisoplossing heeft een stoer uiterlijk en past perfect in de sfeer van de badkamer. De luxe regendouche zorgt voor totale ontspanning.

In het toilet is dezelfde sfeervolle stijl gekozen. Het toilet heeft een modern fonteinmeubel met waskom en een luxe wandcloset.