Familie Pragt

Parohi 2

Badkamer familie Pragt

Sani4all Den Haag heeft een prachtig toilet opgeleverd bij de familie Pragt. Zelfs in het kleinste kamertje van dit huis is over alle details nagedacht!

Er is gekozen voor een compleet toiletset bestaande uit een Geberit inbouwreservoir inclusief Duofresh systeem. Handig! Want niemand houdt van nare luchtjes. Het Duofresh systeem zorgt ervoor dat nare luchtjes d.m.v. een stille ventilator worden afgevoerd via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat. Het toilet blijft zo altijd lekker fris ruiken!

Boven het toilet zijn 2 nisjes gemaakt met LED verlichting. Een perfecte oplossing om de kleine ruimte meer sfeer te geven door middel van mooie accessoires. Het massief houten fonteinplankje heeft een keramische opzetkom. De kraan, toiletrolhouder en tegelprofielen zijn uitgevoerd in geborsteld staal. Deze kleine details geven een mooie eenheid aan de ruimte. Er is gekozen voor een houtlook vloertegel dat achter het toilet doorloopt in de nisjes. De rest van de wandtegels zijn in het formaat 60 bij 60 cm in de kleur Powder.