Familie Zuurveld

Zanden – Uden – 3

Badkamer familie Zuurveld

Als je een badkamer met dakraam hebt kan het een uitdaging zijn om een goede indeling te vinden. Bij de familie Zuurveld is er een slimme oplossing bedacht zodat ze ’s avonds vanuit het bad naar de sterren kunnen kijken! Het dakraam geeft een mooie lichtinval in deze badkamer.

Deze badkamer is eenvoudig in kleurgebruik en juist daarom zo sprekend. Op de vloer en achter het bad is de antraciet grijze tegel Relli Notte gebruikt in de afmeting 60 x 60 cm. Op de wanden zitten trendy witte wandtegels met het formaat van 30,2 x 7,6 cm. Terugkerend zijn de mat zwarte elementen die je overal terug vind in de ruimte:

- Mat zwarte wastafelkraan
- Mat zwarte keramische wastafel
- luxe mat zwarte click-waste afvoerset en bekersifon chroom
- Mat zwarte raamwerk inloopdouche
- Mat zwarte regendouche
- Mat zwarte bad thermostaatkraan
- Mat zwarte designradiator 180 x 60 cm

Voor de rest staat er in de badkamer het badmeubel Infinity in de kleur Natuur Eiken. Met z’n 120 cm is deze lekker breed en is er genoeg opbergruimte voor het hele gezin. Boven het badmeubel hangt er een spiegel in dezelfde breedte met LED verlichting voor perfect zicht. Hoe compleet de badkamer van zichzelf al is, door gebruik van planten en accessoires maak je een badkamer écht af. Dit heeft de familie Zuurveld perfect gedaan!