Opgeleverde badkamer Gendringen

5a2c6d0c-5a4a-4556-9564-514c3d62f3a8tijdloos

Opgeleverde badkamer Gendringen

Als je voor een nieuwe badkamer gaat, wil je dat deze zowel tijdloos als trendy en zowel praktisch als stijlvol is. Deze badkamer van de familie Hegteler is een prachtig voorbeeld van een tijdloze badkamer, met een functionele indeling en tijdloze designs van kwaliteit producten. Deze badkamer is aangeschaft bij Sani4all Varsseveld.

Zoals bij deze badkamer goed te zien is heeft tijdloze badkamer vaak een neutrale basis. Ze hebben gekozen voor een stoere betonlooktegel in verschillende formaten en vormen. Het massief eiken badmeubel is minimalistisch en heeft een stoere uitstraling. De luxe chrome inbouwkranen passen in combinatie met de waskommen perfect in deze minimalistische sfeer. De opbouwdouche en badthermostaat komen uit dezelfde chromen kranenserie van Blaauw Sanitair. Het semi vrijstaande bad is vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Het enige zwarte element is deze badkamer is de designradiator. De springt in het oog met zijn strakke design en chromen handdoekbeugels. Het dakraam zorgt voor lekker veel daglicht. In de donkere uurtjes zorgen de dimbare ledspotjes in het systeemplafond voor voldoende verlichting van de badkamer.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

 • Betonlook tegels

  Wil je een stoere maar tijdloze uitstraling creëren? Dan is een betonlook vloertegel een goede optie. Betonlooktegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden keramische tegels die eruit zien als beton. Zo geniet je van de voordelen van keramische tegels zoals; makkelijk in onderhoud, slijt- en krasvast en geschikt in combinatie met vloerverwarming. Een combinatie die erg populair is op dit moment is de combinatie van betonlook met hout. Iets wat in deze badkamer ook is toegepast.

 • Massief eiken badmeubels

  Massief houten badmeubels geven je badkamer een stoer en luxe karakter. De uitstraling van een eiken badkamermeubel is een andere dan die van MDF badmeubel. Al proberen fabrikanten de massief houtenlook nog zo goed na te maken, het verschil blijft erg groot, zeker als je het product van dichtbij bekijkt. bij een MDF-badkamermeubel allerlei kunstgrepen toepassen om het badkamermeubel te beschermen tegen water, terwijl  een massief eiken badkamermeubel van nature al beschermd is.

 • Tijdloze badkamer

  Tijdloze badkamers vervelen nooit en is een verstandige en duurzame investering. Een tijdloze badkamer is absoluut geen saaie badkamer maar heeft een basis van neutrale kleuren en kwaliteitsproducten. Met de juiste accessoires kan je eenvoudig de gewenste sfeer creëren volgens de laatste trends. Grijstinten en zwart zijn bijvoorbeeld kleuren die nooit uit de mode raken. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de modernste technieken, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen. Bekijk hier meer badkamerstijlen.

 • Badkamer inspiratie

  Weet jij al precies hoe jouw nieuwe tijdloze droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.