Opgeleverde badkamer Genemuiden

c2ca00c7-963d-4cf0-a48d-c265614e4f1a

Opgeleverde badkamer Genemuiden

In Genemuiden heeft Sani4all Barneveld een tijdloze badkamer geleverd. In deze badkamer vormen neutrale tinten de basis, dit zorgt voor de tijdloze uitstraling.

In deze badkamer is er gekozen voor een bruin/grijze tegel in combinatie met een beige tegel. Dit zorgt voor een rustige sfeer in de badkamer. De wandkast en het bijpassende badmeubel in de kleur grijs eiken zorgen voor bergruimte in de badkamer. Boven het badmeubel is een brede keramische wastafel aangebracht. Zowel de opbouwkranen als de douchecombinatie van Blaauw sanitair zijn van geborsteld staal, dit zorgt voor een mooie matte structuur. Het witte vrijstaande ligbad is gemaakt van wit acryl. Om de badkamer af te maken is het plafond voorzien van 6 led spots, deze zijn kantelbaar en dimbaar. Zo kan altijd de gewenste sfeer worden gecreëerd.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

 • Spiegelkast

  De naam zegt het al, spiegelkasten zijn een spiegel en kast in één. Super handig voor het opbergen van alle (kleine) toiletartikelen. Een spiegelkast is erg praktisch vanwege de opbergruimte die geen loopruimte in beslag neemt. Een badkamerspiegel is onmisbaar en in de kast kan je jouw spulletjes opbergen en dat terwijl je de spiegel kan gebruiken. Moderne spiegelkasten zijn tegenwoordig vaak uitgerust met ledverlichting.

 • Toilet met flatline zitting

  Toiletten met een flatline zitting, zoals de naam al zegt, een ultra vlakke uitstraling. De toiletten zijn uitgevoerd met softclosing en quickrelease. De softclosing zorgt ervoor dat de zitting niet hard dichtvalt, maar langzaam en geruisloos daalt. Hierdoor is het luid dichtslaan van de deksel verleden tijd. Quickrelease zorgt ervoor dat de wc-bril eenvoudig van het toilet te halen is waardoor je het toilet makkelijk kunt schoonmaken. Naast maximaal comfort biedt dit toilet dus ook eenvoudige reiniging.

 • Tijdloze badkamer

  Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de modernste technieken, maar beschikken niet over trendgevoelig elementen. De basis van een tijdloze badkamer is neutraal, maar dit betekent niet dat dit saai is.

 • Badkamer inspiratie

  Weet jij al precies hoe jouw nieuwe tijdloze droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.