Opgeleverde badkamer Genemuiden

c2ca00c7-963d-4cf0-a48d-c265614e4f1a

Opgeleverde badkamer Genemuiden

In Genemuiden heeft Sani4all Barneveld een tijdloze badkamer geleverd. In deze badkamer vormen neutrale tinten de basis, dit zorgt voor de tijdloze uitstraling.

In deze badkamer is er gekozen voor een bruin/grijze tegel in combinatie met een beige tegel. Dit zorgt voor een rustige sfeer in de badkamer. De wandkast en het bijpassende badmeubel in de kleur grijs eiken zorgen voor bergruimte in de badkamer. Boven het badmeubel is een brede keramische wastafel aangebracht. Zowel de opbouwkranen als de douchecombinatie van Blaauw sanitair zijn van geborsteld staal, dit zorgt voor een mooie matte structuur. Het witte vrijstaande ligbad is gemaakt van wit acryl. Om de badkamer af te maken is het plafond voorzien van 6 led spots, deze zijn kantelbaar en dimbaar. Zo kan altijd de gewenste sfeer worden gecreëerd.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

 • Spiegelkast

  De naam zegt het al, spiegelkasten zijn een spiegel en kast in één. Super handig voor het opbergen van alle (kleine) toiletartikelen. Een spiegelkast is erg praktisch vanwege de opbergruimte die geen loopruimte in beslag neemt. Een badkamerspiegel is onmisbaar en in de kast kan je jouw spulletjes opbergen en dat terwijl je de spiegel kan gebruiken. Moderne spiegelkasten zijn tegenwoordig vaak uitgerust met ledverlichting.

 • Toilet met flatline zitting

  Toiletten met een flatline zitting, zoals de naam al zegt, een ultra vlakke uitstraling. De toiletten zijn uitgevoerd met softclosing en quickrelease. De softclosing zorgt ervoor dat de zitting niet hard dichtvalt, maar langzaam en geruisloos daalt. Hierdoor is het luid dichtslaan van de deksel verleden tijd. Quickrelease zorgt ervoor dat de wc-bril eenvoudig van het toilet te halen is waardoor je het toilet makkelijk kunt schoonmaken. Naast maximaal comfort biedt dit toilet dus ook eenvoudige reiniging.

 • Tijdloze badkamer

  Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de modernste technieken, maar beschikken niet over trendgevoelig elementen. De basis van een tijdloze badkamer is neutraal, maar dit betekent niet dat dit saai is.

 • Badkamer inspiratie

  Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.