Opgeleverde badkamer Groenlo

Repija 1

Opgeleverde badkamer Groenlo

Bij deze familie uit Groenlo is deze stijlvolle badkamer onder een schuin dak geplaatst. Zwart witte badkamers zijn tijdloos en vervelen nooit. Gelukkig maar, want dankzij de mooie producten van de hoogste kwaliteit kan deze badkamer jaren mee!

Deze badkamer laat zien dat zwart witte badkamers alles behalve suf en saai zijn. De badkamer heeft stoere industriële elementen als de douchewand met zwarte profielen. Daarnaast is er gekozen voor een luxe zwarte inbouw kranen en regendouche vanuit het plafond. Hierdoor krijg de badkamer een eigentijdse en luxe uitstraling. Badkamermeubel Trendy bestaat uit een onderkast voorzien van 2 greeploze laden met softclose in de kleur mat zwart. Met daarbovenop een glans witte keramische waskom Pase. De ronde spiegel met een diameter van 60 cm is poly geslepen. Hiermee wordt bedoeld dat de zijkanten van het glas netjes glad geslepen en de scherpe randen worden met een klein schuin kantje afgewerkt. Dankzij het dakraam en de ledspots in de schuine wand is de badkamer goed verlicht. Het randloze toilet van H&r heeft een flatline toiletzitting. De toiletbril heeft een strak uiterlijk dankzij het ultradunne design.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Toilet met flatline zitting

    Toiletten met een flatline zitting zijn slim ontworpen en hebben een elegante en ultravlakke uitstraling. De toiletten zijn tevens uitgevoerd met softclosing en quickrelease voor maximaal comfort en eenvoudige reiniging. Dankzij de softclosing is het luid dichtslaan van de deksel verleden tijd. Dit betekent dat de zitting niet hard dichtvalt, maar langzaam en geruisloos daalt. Met het quickrelease wordt het schoonmaken van het toilet eenvoudig. Met een klikbevestiging kan de complete bril van de pot worden gehaald en ook eenvoudig weer terug worden geplaatst.

  • Industriële badkamer

    De industriële badkamerstijl blijft maar groeien in populariteit. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi en stoer geheel. Kenmerken van een industriële badkamer zijn het gebruik van stoere materialen zoals beton, hout en staal. Kies voor mat zwarte kranen, stalen frames bij badmeubels en douchewanden en strak vormgeven badmeubels.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.