Opgeleverde badkamer Herwen

vandongen14

Opgeleverde badkamer Herwen

Laat je inspireren door deze luxe badkamer! Bij Sani4all Zevenaar is deze stijlvolle badkamer samengesteld.

Het badmeubel bestaat uit een wastafelonderkast met 4 greeploze laden in de kleur tabacco van HR Badmeubelen. Op de onderkast is een luxe hardstenen wastafel geplaatst van het merk Sanican. De design wastafelkraan van Blaauw Sanitair heeft een hoge uitloop en is voorzien van keramisch binnenwerk, het geborstelde staal geeft een mooie stoere uitstraling. Boven het badmeubel hangt een design spiegelpaneel met indirecte verlichting en spiegelverwarming. Naast het badmeubel hangt een hoge kolomkast in dezelfde uitvoering en een design radiator in de kleur light grap. De ruime inloopdouche heeft naast een extra grote regendouche van Grohe ook zij-jets. Met zij-jets wordt de  douchebeleving nog comfortabeler en luxer gemaakt doordat ze zorgen voor een heerlijke watermassage.

De familie heeft gekozen voor verschillende tegels uit de robuuste betonserie mold. Voor de vloer- en wandtegels is de combinatie gemaakt tussen de kleuren grit en basalt timber geribbeld in het douchegedeelte. De betontegels hebben een karaktervolle look en passen perfect in deze moderne strakke badkamer. De gehele badkamer heeft vloerverwarming inclusief klokthermostaat voor volledige regeling. De ledspots in de badkamer in het plafon van KS Plafonds zijn dimbaar. Ook zit een complete radioset in het plafond verwerkt inclusief 2 luidsprekers en versterker.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Hardstenen wastafel

    Hardsteen bestaat hoofdzakelijk uit kalksteen en heeft een kenmerkende blauwgrijze kleur. Een hardstenen wasbak geeft een natuurlijke en luxe uitstraling aan de badkamer. De grootste voordelen van een wastafel van natuursteen is dat de wastafel uniek is in structuur en kleur. En hardstenen wastafel moet wel altijd geïmpregneerd worden met de behandelset.

  • Body Jets

    Met body Jets kun je de douchebeleving nog comfortabeler en luxer maken. body Jets worden in de wand worden gemonteerd, waardoor er ook water vanaf de zijkant of achterkant straalt. Door goed over de positionering na te denken, kunnen de body Jets voor een heerlijke watermassage op een specifiek deel van het lichaam zorgen. Een ultieme massage douche!

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.