Opgeleverde badkamer Kampen

20170928_142738

Opgeleverde badkamer Kampen

Deze prachtige landelijke badkamer is uitgezocht door deze familie bij Sani4all Dronten. De natuurlijke kleuren in combinatie met de robuuste materialen zorgen voor deze landelijke en sfeervolle uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een betonlooktegel als basis en heeft deze gecombineerd met ronde kiezels in de kleur Grey. De natuurstenen waskom past hier perfect bij en versterkt de landelijke uitstraling van de badkamer. De waskom is geplaatst op een greeploze badmeubel in de kleur eiken. Daarbij is gekozen voor een Chrome waterval wastafelkraan. Bij deze kraan komt het water niet uit een smalle uitgang, maar uit een brede uitloop. Dit zorgt voor het watervaleffect. Om de badkamer optimaal te benutten is er gekozen voor een douchebad met een glazen badwand. De regendouche zorgt voor optimaal comfort.

Naast een badkamer heeft deze familie ook een toilet aangeschaft bij Sani4all. Het toilet bestaat uit dezelfde combinatie van betoonlooktegels en kiezels. Het toilet is een design wandcloset met softclose zitting. Hierdoor zakt de zitting langzaam en geruisloos en heb je geen last meer van het harde dichtslaan van de deksel.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Douchebad

    Ga je graag in bad? Vaak heb je in een kleine badkamer wel ruimte voor een bad, maar niet voor zowel een douche als een bad. Dan kan je kiezen voor een douchebad, dit is een bad en douche ineen! Je kan dus heerlijk ontspannen in bad, maar ook even snel onder de douche springen. Een perfecte combinatie dus. In het geval van deze opgeleverde badkamer is er een badwand van glas geplaatst. Hierdoor wordt de badkamer niet nat terwijl je aan het douche bent. Hiermee voorkom je dus een waterballet in je badkamer.

  • Landelijke badkamer

    Landelijke badkamers hebben een relaxte en warme uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veel gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Hou je van rust, warmte en sfeer? Dan is een landelijke badkamer echt iets voor jou. Naast de natuurlijke en robuuste materialen wordt er gewerkt met natuurlijke kleuren. Het kleurenpallet waar je aan kan denken: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pastelkleuren. Door oude en nieuwe materialen met elkaar te combineren, zoals hout in combinatie met RVS, creëer je een moderne en landelijke uitstraling. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan een landelijke badkamer ook een hele moderne uitstraling hebben.

  • Badkamer inspiratie

    Weet jij al precies hoe jouw nieuwe landelijke droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.