Opgeleverde badkamer Klazienaveen

e9531d92-7709-4d9d-9c80-ea3caae72751

Opgeleverde badkamer Klazienaveen

Een strakke vormgeving en warme kleuren vormen de basis voor deze sfeervolle badkamer in Klazienaveen. Sani4all Hoogeveen heeft een prachtige luxe badkamer onder een schuin dak opgeleverd.

Het eerste wat opvalt als je de badkamer binnenkomt is het fantastische ingebouwde ligbad in wit acryl. Deze is in het midden van de ruimte voor het raam geplaatst en krijgt een extra luxe uitstraling door het prachtige schuine dak. Het badmeubel is extra breed en heeft veel opbergruimte. De badmeubel combinatie bestaat uit een onderkast van 160 cm breed met 2 greeploze lades en is de kleur Nebraska eiken. Op het badmeubel zijn 2 ruime waskommen van 40 cm doorsnede in glans wit geplaatst. De luxe opbouw wastafelkranen passen perfect in deze luxe badkamer.  De spiegel is op een kader geplaatst waardoor het niet direct op de muur is geplaatst. Door de ledverlichting op de achterzijde wordt dit extra benadrukt en krijgt hierdoor een waanzinnig sfeervol effect.  Het douchegedeelte wordt afgeschermd door een glaswand met triple mat zwarte frame. Dit is een mooi stoer en industrieel detail. Het glas is 8 mm dik veiligheidsglas dat is behandeld met nano-antikalk. Hierdoor is er stuk minder kans op kalkaanslag. De luxe inbouwregendouche heeft een hoofddouche van maar liefst 30 cm doorsnede. Ondanks dat de badkamer rust uitstraalt is zitten er maar liefst 4 verschillende soorten badkamertegels in de ruimte. De kleuren zijn perfect in deze ruimte op elkaar afgestemd.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Houtlook badkamertegel

    Houtlook tegels hebben dezelfde uitstraling als een echte houten vloer en kunnen perfect worden toegepast in een badkamer of toilet. Deze keramische houtlook tegels zijn eenvoudig in onderhoud, duurzaam en toe te passen in elke ruimte. In onze winkels zijn diverse houtlook vloeren in groot oppervlak te bekijken. De kleuren variëren van lichtbruin tot donkerbruin en diverse mooie grijstinten. De prints van de houtmotief tegels vergelijkbaar met echte houten planken, elke tegel heeft een unieke uitstraling. Net als bij een houten vloer, kan er gekozen worden tussen een houtlook vloer met veel nerven en noesten (verouderde look) of juist minder voor een rustiger geheel.

  • Badkamer onder een schuin dak

    Veel badkamer in Nederland hebben een schuine kant. Dit kan een mooie toevoeging aan je badkamer zijn maar het kan ook soms in de weg zitten. Zeker in een wat kleine badkamer kan het lastig zijn, of als je zelf lang bent. Toch weten we zeker dat je een prachtige badkamer kan maken onder een schuin dak. Afgelopen jaren hebben we al verschillende badkamers met een schuine wand opgeleverd dus we weten precies waar we het over hebben. In onze blog laten we de mogelijkheden van een badkamer met een schuin dak zien. Het vraagt een beetje creativiteit om de ruimte optimaal te kunnen benutten.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.