Opgeleverde badkamer Lelystad

20201209_164749

Opgeleverde badkamer Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft samen met Sani4all Dronten hun droombadkamer gerealiseerd! De kleurrijke decortegels zijn een echte eyecatcher in de badkamer en zorgen bovendien voor een kleurrijk geheel.

In deze badkamer is er een combinatie gemaakt tussen betonlook vloer- en wandtegels en mat witte wandtegels, dit zorgt voor een rustige basis. Aan deze rustige basis zijn de Decortegels Gustave toegevoegd. Deze tegel komt terug op de achterwand in de wc en het koofje bij de douche. Het badmeubel in de kleur Matrix Fjort Groen past hier perfect bij. Ook de vorm van het badmeubel mag niet onbenoemd blijven, doordat de kasten verspringen ontstaat er een speels effect. Bovenop het badmeubel is er een witte waskom geplaatst, deze laat het badmeubel volledig tot zijn recht komen.

De douchecombinatie waarvoor is gekozen bestaat uit een opbouwregendouche en een handdouche. Om ervoor te zorgen dat het water niet de badkamer inloopt is er gekozen voor een douchedrain. Om voor optimaal gebruiksvriendelijkheid te zorgen is er een toilet geplaatst.

  • vloerverwarming

    Vloerverwarming kan een prettige toevoeging zijn aan je badkamer. Voornamelijk bij vloertegels is vloerverwarming ideaal, door de verwarming heb je geen last meer van ijskoude tegels. Doordat de warmte geleidelijk wordt verdeeld kan de vloerverwarming ook als hoofdverwarming dienen. Hierdoor heb je geen gewone radiator meer nodig, dit scheelt veel ruimte en je hoeft ook minder schoon te maken. Het grootste voordeel zit misschien nog wel in het energieverbruik: deze is 20% lager dan een gemiddelde radiator. Je hebt dus nooit meer last van koude voeten en het is ook goed voor de portemonnee!

  • Kleurrijke badkamer

    De keuze voor een kleurrijke badkamer is de manier om de ruimte door middel van kleur meer persoonlijkheid te geven. Een kleurrijke badkamer betekent niet gelijk een drukke badkamer. Je kan gebruik maken van kleuraccenten. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde wandtegels, gekleurde badmeubels, kranen of accessoires. Combineer deze kleur accenten vervolgens met neutrale kleuren, hierbij kan je denken aan antraciet of natuurlijke tinten. Door een contrast aan te brengen met een nadere, meer uitgesproken, kleur is er veel variatie mogelijk. Dit zorgt er ook voor dat je de kleurrijke badkamer behoud, maar wel een rustige uitstraling creëert. De mogelijkheden en combinaties zijn bij kleurrijke badkamers eindeloos.

  • Badkamer inspiratie

    Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw kleurrijke droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.