Familie Lindemans

Lindemans_1web

Opgeleverde badkamer familie Lindemans

Deze fijne badkamer van familie Lindemans uit Waddinxveen is onlangs door Sani4all Gouda opgeleverd. In deze moderne badkamer is tot in de details goed over nagedacht, dat zie je terug in de materiaal en productkeuzes.

De badmeubelset bestaat uit een onderkast Lorencio met 2 greeploze softclosing lades in de kleur tabacco. Bovenop staat een enkele keramische wastafel Djazz. Boven de wastafel hangt de praktische spiegelkast met dubbelzijdig gespiegelde deurtjes. Een spiegelkast is heel erg praktisch vanwege de opbergruimte die geen loopruimte in beslag neemt. Perfect voor het opbergen van alle kleine toiletartikelen. De rvs opbouw wastafelkraan is een hoog model met keramische binnenwerk van het merk Blaauw Sanitair. De inloopdouche is ruim en luxe. Door mooie detail, onder andere doordat de douchewand frameloos is, oogt het ruimtelijk. Het 8 mm veiligheidsglas is voorzien van nano-coating waardoor water minder snel op het glas blijft staan. De luxe rvs inbouw regendouche heeft een hoofddouche van 20 cm en een losse handdouche van het merk Blaauw sanitair. De ruimte wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en een witte designradiator van HR badmeubelen. Last but not least de badkamertegels! Zij zorgen voor de frisse moderne uitstraling van de badkamer. De mooie neutrale natuursteenlook tegels in mat grijs en lichtbruin zorgen voor een strakke afwerking van de badkamer. Boven het toilet en in de douche zijn nisjes gemaakt met beach pebbles stenen. Door de ledverlichting komt het reliëf extra mooi naar voren wat een fijne sfeer geeft.

Erg prettig begeleid bij de aankoop van de badkamer door Guus Tork in de showroom in Gouda.
Er werd de tijd genomen om een goede keuze te maken wat alle materialen betreft. Bij vragen via de mail of telefonisch werd er snel gereageerd. De plaatsing liet wel wat lang op zich wachten ( 8 maanden) omdat de aannemer niet eerder tijd had maar dit was iets wat wij van tevoren wisten. Zijn ook erg tevreden met de keuze voor de aannemer, Daniel Boers van Boersmontage. Het was het wachten zeker waard! Badkamer is zeer vakkundig geplaatst en de service van Daniel is ook prima. Kortom, een zeer tevreden klant!