Opgeleverde badkamer Nienhuis

20210217_111713 (Large) (002)

Opgeleverde badkamer Veenendaal

De badkamer van de familie Nienhuis uit Veenendaal is minimalistisch en praktisch ingedeeld. Deze klassieke zwart wit badkamer is opgeleverd door Sani4all Barneveld.

Een klassieke zwart wit badkamer zorgt al snel voor een retro uitstraling. Deze kleurencombinatie zagen we namelijk vaak in de jaren 50 en 60 en blijft een tijdloze combinatie en wordt nog steeds gekozen.

De basis wordt gevormd door de 3 type badkamertegels: 60x60 cm pic black vloertegels, 30x60 glanzend witte wandtegels en pic black strooktegels. De badkamer is niet groot waardoor er alleen maar plaats is voor een onderkast en spiegelkast voor opbergruimte. Het badmeubel van Blaauw sanitair is wit en heeft een praktische keramische wastafel. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast in dezelfde breedte, ideaal voor het opbergen van kleine toiletspullen. De opbouw wastafelkraan met hoge draaibare uitloop is van Blaauw sanitair. Om het douchegedeelte van de rest van de badkamer af te schermen is gekozen voor een profielloze douchewand. Het 8 mm dikke veiligheidsglas is behandeld met een antikalk coating. De hoofddouche heeft een ruime douchekop van 30 cm.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Keramische wastafel

    Keramiek is een natuurlijk materiaal dat erg sterk en eenvoudig in onderhoud is. Op de gladde laag van het keramiek hecht vuil zich namelijk slecht vast. Bovendien kan je bij keramiek gerust kleurmiddel gebruiken, zonder dat de wastafel daar van verkleurd. Een keramische wastafel heel goed tegen chemische middelen bestand is. Bovendien is keramiek krasvast en hittebestendig. Logisch dat dit materiaal vaak wordt gekozen als wastafel.

  • Klassieke badkamer

    Een klassieke badkamer is er eentje voor de liefhebber. Een klassieke badkamer straalt rust en maar ook luxe uit en kan als tijdloos omschreven worden. Het blijft altijd een combinatie van antieke kenmerken en prachtige details. Ondanks de luxueuze uitstraling blijft een klassieke badkamer ook met een minder groot budget gewoon mogelijk. De klassieke badkamer kenmerkt zich voornamelijk door een mix van verschillende stijlvolle elementen. Kies een stijlvolle combinatie tussen glimmende materialen, luxe patronen, contrast in zwart met witte elementen en gouden details.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.