Opgeleverde badkamer Nieuwegein

89019BDC-AACB-40A9-8322-CBD478622C26

Opgeleverde badkamer Vianen

In Nieuwegein is een sfeervolle luxe badkamer opgeleverd door Sani4all Vianen bij de familie Pas. Helemaal volgens de trends van nu!

De wand/vloertegel is een keramische composiet tegel van VT wonen en heeft een luxe-uitstraling. Composiet heeft dezelfde luxe uitstraling als zuivere natuursteen, maar met meer praktische voordelen Het geeft de ruimte een stoere en robuust gevoel. Het combineert prachtig met het maatwerk massief eiken badmeubel. De stijlvolle mat witte waskommen zijn gemaakt van solid surface en zijn van Djati. Mooi detail in de badkamer, uit de maatwerk spiegel komen luxe wastafelkranen. Achter de douchedeur van Revital met zwart raster zit een prachtige doucheruimte met douche uit het plafond van Xenz en Sunshower in een mat zwarte uitvoering. In de wand is een RVS inbouwnis van 30x60 cm geplaatst, ideaal voor de douchespullen. Leuk detail is de stijlvolle mat zwarte designradiator Jade van Instamat. De doucheruimte heeft een mat wit wandcloset van Plieger met een Wisa inbouwreservoir.  In een apart toiletruimte is hetzelfde toilet geplaatst maar is gekozen voor uitgesproken decortegels van Cottoceramix.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Sunshower

    Bij een Sunshower wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint. Met een Sunshower kan je de positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Sani4all heeft verschillende sunshowers, in verschillende maten en plaatsingen. Wanneer je vaak gebruik maakt van het product, gaat je lichaam wennen aan de nieuwe dagelijkse hoeveelheid aan zonlicht, waardoor je lichaam het hele jaar een mooie kleur heeft. Bezoek eens onze showroom om inspiratie op te doen voor jouw Sunshower!

  • Solid surface waskommen

    Solid surface waskommen zorgen voor een moderne uitstraling in een badkamer. Solid Surface heeft een basis van acrylhars of polyesterhars gemengd met bauxiet poeder en kleurstof. Hierdoor ontstaat een zeer sterk en niet-poreus materiaal met een steenachtige uitstraling. Door de samenstelling van het materiaal hebben de producten geen kleine openingen of naden, waardoor het zeer slijtvast, hygiënisch, vlekwerend en vochtbestendig is. Het is vrijwel iedere vorm te gieten, waarbij hele strakke dunne lijnen kunnen worden gemaakt. Bijtende stoffen zullen het oppervlakte niet aantasten en krassen zijn eenvoudig weg te polijsten. Ideaal dus voor waskommen!

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.