Opgeleverde badkamer Doetinchem

IMG_6013

Opgeleverde badkamer Doetinchem

Sani4all Zevenaar heeft samen met deze familie een bijzonder project gerealiseerd: het inrichten van een luxe buitenverblijf. En wat is het gaaf geworden!

Een extra douche en toilet in je buitenverblijf in je tuin, ideaal als je in de tuin een sauna of jacuzzi hebt. Zo hoef niet eerst het hele huis door en kan je optimaal genieten van het buitenleven. Het toilet en douche hebben een stoere en luxe uitstraling door de mat zwarte marmerlook badkamertegels en geborsteld goudlook details. De geborstelde goudkleurige kranen passen perfect bij de exclusieve uitstraling. Bij de douche is een nis met gouden decortegel, hierdoor staan de douchespullen netjes uit het zicht. Achter het toilet is dezelfde uitgesproken gouden decortegel van Michel Oprey gebruikt. Het mat zwarte toilet van Catalano met Grohe bedieningspaneel en inbouw reservoir past perfect bij de sfeervolle ruimte.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Goudkleurige kranen

    Een geborsteld goudkleurige kraan in combinatie met een zwarte achtergrond zorgt gelijk voor een moderne en tijdloze uitstraling. Het goud komt zo namelijk erg sterk uit. Wanneer je deze kraan zou combineren met een lichte achtergrond, creëer je juist een meer klassieke uitstraling. Zoals in deze badkamer is goud gebruikt als accentkleur. Door de combinatie met de mat zwarte marmerlook tegels krijg de ruimte een moderne, minimalistische uitstraling.

  • Marmerlook badkamertegels

    Een marmer badkamer met marmerlook hebben een uniek uiterlijk door de natuurgetrouwe print van de aders in de keramische tegels. Deze keramische tegels hebben niet alleen dezelfde exclusieve uitstraling, maar zijn bovendien veel goedkoper en onderhoudsvriendelijker. Zo heb je de voordelen van keramische tegels, met de elegante look van natuursteen marmer. Daarnaast zijn deze tegels kras- en slijtbestendig waardoor ze een stuk duurzamer zijn. De mat zwarte marmerlooktegels geven deze ruimte een stoere uitstraling.

  • Marmer badkamer inspiratie

    Weet je al zeker dat je een marmerlook badkamer wil of ben je er nog niet uit welke badkamerstijl het beste bij jou past? Op onze website vind je veel marmer badkamer inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Wil je de laatste trends in je marmer badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe marmer badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.