Opgeleverde badkamer Gendt

IMG-20200903-WA0012_resized_20201204_094024057

Opgeleverde badkamer in Gendt

Stijlvol zeg zo’n zwart wit badkamer met een modern en strak design! De familie Teunissen uit Gendt heeft bij Sani4all Zevenaar deze fantastische badkamer samengesteld.

Zwart en wit is al jaren een hele populair kleurencombinatie bij badkamers. Het is een hele mooie combinatie maar kan soms, als je niet oppas, ook een beetje saai zijn. Gelukkig is dat bij deze badkamer zeker het geval! Door te kiezen voor stoere industriële elementen is het een moderne badkamer geworden volgens de laatste trends.

De basis van deze badkamer zit overduidelijk in de kleurkeuze van de tegels. Op de vloer liggen vierkante mat zwarte tegels met witte voegen. Op een gedeelte de wand zitten dezelfde mat zwarte tegels maar dan in strokentegels. De rest van de wanden hebben rechthoekige witte tegels. De combinatie in kleur en formaat geeft een modern en strak uitstraling. Als badmeubel is gekozen voor 2 massief eiken planchets. Op de bovenste planchet is een mat zwarte keramische waskom Circle in de uitvoering thin caremic gekozen. De mat zwarte luxe design wastafelkraan maakt het geheel helemaal af. Het spiegelpaneel is 100x60cm is komt van HR meubelen. De opbouwregendouche van Blaauw sanitair is ook in het mat zwart.

opgeleverde werken_teunissen6
opgeleverde werken_teunissen2
opgeleverde werken_teunissen

  • Badkamerstijl moderne badkamer

    Een moderne badkamerstijl is een ruim begrip. Een moderne badkamer heeft een strakke vormgeving met een minimalistisch en functioneel design. Kenmerkend zijn de hoekige vormen en rechte lijnen.  Door gebruik te maken van koele tinten zoals wit of lichtgrijs gecombineerd met een strak badkamermeubel zonder grepen of planchet oogt de badkamer minimalistisch.

  • Thin caremic waskom

    Een opbouw wastafel is de afgelopen jaren een van de meeste bekende trends op het gebied van badkamers. De naam thin caramic waskom zegt het al, het gemaakt van extra dun keramiek. Door de dunne keramiek krijgt de waskom strakke lijnen. De waskom Circle is er in meerdere kleuren en geeft je badkamer een strakke en moderne uitstraling.