Opgeleverde badkamer Hendrik-Ido-Ambacht

opgeleverde werken_broersen1

Opgeleverde badkamer in Hendrik-Ido-Ambacht

Even binnenkijken bij de industriële badkamer van de familie Broersen uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ze hebben onlangs bij Sani4all Barendrecht deze moderne badkamer aangeschaft.

In deze stijlvolle badkamer is de basis heel neutraal met zwarte accenten die een industriële sfeer aan de ruimte geven. De 60x60 cm beige wandtegels combineren mooi met de pebble stenen in het nisje van de douche. Mooi detail zijn de mat zwarte tegelprofielen die perfect passen bij de nisdeur met mat zwarte frame bestaande uit een vast en een draaiende gedeelte. Het luxe badmeubel Infinity met 4 softclose lades is in de kleur natuureiken en past perfect bij de beige wandtegels. De mat witte solid surface waskommen van Djati geven een mooie fris accent aan de ruimte. De ronde designspiegels voorzien van een mat zwarte aluminium frame hebben indirecte LED verlichting en spiegelverwarming en komen van het merk HIPP design. De chromen inbouwwastafelkraan van Blaauw Sanitair zijn ideaal en praktisch in onderhoud. De luxe mat zwarte inbouw spotjes in het planfond zijn kantbaar én dimbaar. Wat niet op de foto’s te zien is de heerlijke vloerverwarming die door de digitale klokthermostaat de badkamer altijd perfect op temperatuur houdt! Beneden is het toilet in dezelfde stijl aangepast. Het wandcloset set bestaat uit een geheel omsloten randloos wandcloset met softclosing zitting en quick release.  Het is een glas wit toilet van het merk Wiesbaden.

opgeleverde werken_broersen1
opgeleverde werken_broersen4
opgeleverde werken_broersen2

  • Solid surface waskom

    Een solid surface waskom zorgt voor een moderne uitstraling in de badkamer. De laatste jaren zien we steeds meer producten van solid surface. Solid Surface heeft een basis van acrylhars of polyesterhars gemengd met bauxiet poeder en kleurstof. Hierdoor ontstaat een zeer homogeen en niet-poreus materiaal met een steenachtige uitstraling. Door de samenstelling van het materiaal hebben de producten geen kleine openingen of naden, waardoor het zeer slijtvast, hygiënisch, vlekwerend en vochtbestendig is. Het is vrijwel iedere vorm te gieten, waarbij hele strakke dunne lijnen kunnen worden gemaakt. Bijtende stoffen zullen het oppervlakte niet aantasten en krassen zijn eenvoudig weg te polijsten. Ideaal dus voor waskommen!

  • Industriële badkamerstijl

    De laatste jaren zien we steeds vaker de industriële badkamerstijl. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi en stoer geheel. Kenmerken van een industriële badkamer zijn: Gebruik van stoere materialen zoals beton, (doorleefd) hout en staal. Zwarte kranen, vaak met een strakke, moderne vormgeving. Zwart, stalen frame - bijvoorbeeld in het badmeubel of de douchecabine. Strak vormgegeven meubels. Het gebruik van grote kleurcontrasten zoals zwart met wit.