Opgeleverde badkamer Papendrecht

image0

Opgeleverde badkamer Papendrecht

Even binnenkijken bij de industriële badkamer van de familie Bezemer uit Papendrecht. Ze hebben onlangs bij Sani4all Barendrecht deze moderne badkamer aangeschaft. We hebben ook foto’s ontvangen hoe de badkamer eerst was. Het enige wat behouden is de plant, deze heeft een mooie plek bij het toilet gekregen!

In plaats van een grote hoek wastafel met kleine wastafelbak is er gekozen voor een massief teakhouten badmeubelset Mallorca met solid surface bovenblad van het merk Djati. Het badmeubel heeft 4 lades met veel opbergruimte. Op het blad zijn 2 grote solid surface waskommen in de kleur mat wit. Bij de waskommen zijn twee hoog model opbouw wastafelkranen geplaatst van Blaauw Sanitair. Eye-catcher van de badkamer is de grote designspiegel voorzien van indirecte ledverlichting en touch schakelaar met dimfunctie. De spiegel heeft aan de achterzijde een ronde mat spiegelverwarming waardoor de spiegel minder snel beslaat. Naast het badmeubel hangt een mat zwarte designradiator van het merk HR badmeubelen. In tegenstelling van het oude toilet is het reservoir van Geberit netjes ingebouwd in de badkamer. Het toilet bestaat uit een geheel omsloten wandcloset zonder spoelrand en softclose zitting van HR badmeubelen. De regendouche zit achter een luxe nisoplossing bestaande uit een draaideur en een vast gedeelte met een mat zwart aluminium frame van Revital. De luxe opbouw regendouche met losse handdouche is van Blaauw Sanitair. Op de vloer en de wanden is voor dezelfde betonlook tegel gekozen van 60 bij 60 cm in deze betonlook badkamer. De tegelprofielen zijn net als de rest van de details in deze badkamer ook mat zwart.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Designspiegels

    Een spiegel mag niet ontbreken in de badkamer. Een badkamerspiegel wordt dagelijks gebruikt voor de persoonlijke verzorging. Denk aan het doen van je haren, het aanbrengen van de make-up en om jezelf te scheren. Designspiegels zijn er in diverse soorten en formaten. Voor iedere badkamer is er dus een geschikt model te vinden.

  • Badkamer onder een schuin dak

    Veel badkamer in Nederland hebben een schuine kant. Dit kan een mooie toevoeging aan je badkamer zijn maar het kan ook soms in de weg zitten. Zeker in een wat kleine badkamer kan het lastig zijn, of als je zelf lang bent. Toch weten we zeker dat je een prachtige badkamer kan maken onder een schuin dak. Afgelopen jaren hebben we al verschillende badkamers met een schuine wand opgeleverd dus we weten precies waar we het over hebben. In onze blog laten we de mogelijkheden van een badkamer met een schuin dak zien. Het vraagt een beetje creativiteit om de ruimte optimaal te kunnen benutten.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.