Opgeleverde badkamer Pesse

5e8b2842-905e-4790-bffb-dea99b7544ea

Opgeleverde badkamer Pesse

Deze luxe badkamer met sunshower is opgeleverd bij familie de Vries in Pesse. De neutrale vloer en wandtegels in de kleur Herpie grey vormen een rustige basis van deze chique badkamer. In een aparte ruimte is een luxe inloopdouche met sunshower voor een ultiem wellness gevoel. Deze badkamer is opgeleverd door Sani4all Hoogeveen.

Deze prachtige badkamer is van alle luxe voorzien. Het luxe half vrijstaand bad heeft maar liefst 24 nanojets met een luchtmassagesysteem. Het badmeubel is in de kleur solid eik met 2 lades. Bovenop is een keramische wasbak met een hoge wastafelkraan in de kleur chroom gekozen. De douche is in een aparte nis geplaatst en is mooi ruim. Onder extra grote regendouche van maar liefst 31 cm doorsnede kan je perfect ontspannen. Daarnaast zorgt de Sunshower in de douche voor een extra wellness ervaring. De regendouche is in de kleur brushed graphit. De sfeer in de douche wordt mede bepaald door de luxe Mearten Ader Dark tegels.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Sunshower

    Met een Sunshower kan je de positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Bij de Sunshower wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint.

  • Moderne badkamer

    Moderne badkamers zijn rustig en minimalistisch en daarom perfect toe te passen in een kleine badkamer. Geen felle kleuren of drukke printjes, maar eenvoud en contrast. Deze rust zie je vaak terug in de gebruikte materialen. Glas, RVS en steen zijn bijvoorbeeld populair bij een moderne badkamerstijl en kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Met een moderne badkamer geniet je van modern comfort, strakke lijnen en een trendy tegelkeuze.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.