Opgeleverd toilet Swifterbant

20210331_153322web

Opgeleverd toilet Swifterbant

Tevreden klanten, daar krijgen wij energie van! Zo ontvingen wij via Instagram een heel leuk bericht met foto’s van een fantastische toilet en met de vraag om deze te delen. En dat doen we natuurlijk graag!

Het toilet is de kleinste ruimte van het huis. Het bevindt zich meestal in de hal op de begane grond, waardoor het ook een ruimte is, die door je gasten worden gebruikt. Een extra reden om deze ruimte mooi in te richten! Behandel het daarom als een mini-badkamer, hetzelfde als Diana uit Swifterbant heeft gedaan! Ze heeft het toilet bij Sani4all Dronten aangeschaft en laat zien dat hoe sfeervol een toilet kan zijn.

Het toiletset van Geberit bestaat uit een randloos wandcloset met een softclose en quick-release zitting. Het fonteinset is opgebouwd uit een rond fonteinbakje met mat zwarte fonteinkraan. De houtlook tegels op de vloer en voor het inbouwreservoir zijn 30 cm bij 100 cm en geven de warme natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Voor de overige wandtegels zijn mooie neutrale tegels van 60 bij 60 cm. De overige mat zwarte toilet accessoires geven een stoer en industrieel tintje aan de ruimte.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

20210331_153322web
diana-web-4
diana-web-2

  • Houtlook tegel

    Houtlook tegels hebben dezelfde uitstraling als een echte houten vloer en kunnen perfect worden toegepast in een badkamer of toilet. Deze keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud, duurzaam en toe te passen in elke ruimte. In onze winkels zijn diverse houtlook vloeren in groot oppervlak te bekijken. De kleuren variëren van lichtbruin tot donkerbruin en diverse mooie grijstinten. De prints van de houtmotief tegels vergelijkbaar met echte houten planken. Net als bij een houten vloer, kan er gekozen worden tussen een houtlook vloer met veel nerven en noesten (verouderde look) of juist minder voor een rustiger geheel.