Opgeleverde badkamer Uden

zijlema112_2160

Opgeleverde badkamer Uden

Natuurlijke tinten en uitstraling vormen de basis voor deze moderne badkamer. Sani4all Uden deze prachtige badkamer opgeleverd!

De keramische houtlook tegels vormen de basis van de warme sfeer in deze badkamer. De houtlooktegels zijn gebruikt als accent in de doucheruimte en achter het toilet. Door de tegels te combineren met lichtgrijze betonlooktegels op de vloer en mat witte tegels op de wand krijgt de badkamer een frisse en open uitstraling. In de badkamer zit een Vitra wandcloset met Pressalit slimfit zitting. Toiletten met een flatline zitting zijn slim ontworpen en hebben een elegante en moderne  uitstraling. Het ingebouwde bad is een Sealskin senso slimfit bad. Het bad heeft een Grohe coldtouch badkraan met Euphoria handdouche. Dankzij de Grohe cooltouch technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Het greeploze badmeubel heeft een wit bovenblad met moderne waskom met een Grohe essence XXL hoge kraan. De praktische spiegelkast biedt extra opbergruimte voor kleine toiletspullen.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

 • Houtlook keramische tegel

  Houtlook tegels hebben dezelfde uitstraling als een echte houten vloer en kunnen perfect worden toegepast in een badkamer of toilet. Deze keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud, duurzaam en toe te passen in elke ruimte. In onze winkels zijn diverse houtlook vloeren in groot oppervlak te bekijken. De kleuren variëren van lichtbruin tot donkerbruin en diverse mooie grijstinten. De prints van de houtmotief tegels vergelijkbaar met echte houten planken. Net als bij een houten vloer, kan er gekozen worden tussen een houtlook vloer met veel nerven en noesten (verouderde look) of juist minder voor een rustiger geheel.

 • Toilet met flatline zitting

  Toiletten met een flatline zitting zijn slim ontworpen en hebben een elegante en ultravlakke uitstraling. De toiletten zijn tevens uitgevoerd met softclosing en quickrelease voor maximaal comfort en eenvoudige reiniging. Dankzij de softclosing is het luid dichtslaan van de deksel verleden tijd. Dit betekent dat de zitting niet hard dichtvalt, maar langzaam en geruisloos daalt. Met het quickrelease wordt het schoonmaken van het toilet eenvoudig. Met een klikbevestiging kan de complete bril van de pot worden gehaald en ook eenvoudig weer terug worden geplaatst.

 • Moderne badkamer

  De moderne badkamer is een van de meest gekozen badkamerstijlen. Met deze stijl kan je gemakkelijk alle kanten op. Vaak zijn deze badkamers een oase van rust door de minimalistische en strakke uitstraling. Je kan deze stijl volledig personaliseren door accessoires toe te voeggen. Een moderne badkamer kenmerkt zich door de strakke en minimalistische lijnen en vormen. In deze badkamers zien we vaak rechte wastafels en zwevende meubels terugkomen. Het kleurenpallet van een moderne badkamer bestaat meestal uit wit, grijs en zwart. Daarnaast zien we vaak dat deze kleuren gecombineerd worden met hout.

 • Badkamer inspiratie

  Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw moderne droombadkamer eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droom badkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.