Opgeleverde badkamer van Arnhem

arnhem3

Opgeleverde badkamer Reeuwijk

De badkamer van de familie van Arnhem is een perfect voorbeeld van een industriële badkamer. De ruimte oogt stoer door de grijstinten, zwarte details en robuuste materialen. De badkamer is uitgekozen bij Sani4all Gouda.

 

Het wastafelmeubel met de mat witte solid surface waskommen van Djati passen hier perfect bij. Boven het badmeubel hangt een design spiegel van HIPP design met mat zwart aluminium frame dat is voorzien van een horizontale baan ledverlichting en indirecte ledverlichting aan de onderzijde. Dankzij de touch schakelaar met dimfunctie is deze eenvoudig te bedienen. De stoere opbouw wastafelkranen van Meir passen door hun mat zwarte uitvoering perfect in de industriële badkamer. Uit dezelfde serie zijn ook de opbouw regendouche met luxe hoofddouche (25cm) en luxe ronde handdouche gekozen.

De doucheruimte wordt afgesloten door een luxe nisoplossing van Revital dat bestaat uit een draaideur en een vast deel. Het is voorzien van aluminium mat-zwarte frame en horizontale stijlen. Het glas is 8 mm dik helder veiligheidsglas dat is voorzien van nano-coating. Deze badkamer is gelet op de kleinste details. Zo is er gekozen voor een design douchedrain dat volledig uit RVS is vervaardigd. De douchedrain heeft een met flens, RVS waterstop en RVS uitneembaar haarfilter. De design radiator past, door z’n robuuste uitstraling, perfect in deze badkamer. Het toilet is slim achter de muur van de doucheruimte geplaatst wat zorgt voor extra privacy. Het wandcloset Vesta van Wiesbaden bestaat uit een geheel omsloten randloos wandcloset met softclosing zitting en quick release.

Op de vloeren en wanden zitten 2 kleuren betonlooktegels die perfect bij elkaar passen. In de verlichtte nis achter het toilet zijn betonlook hexagon tegels gekozen. De tegelprofielen zijn in mat zwart gekozen, dit zijn de details die de badkamerlook helemaal afmaakt.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Industriële badkamer

    De industriële badkamerstijl blijft maar groeien in populariteit. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een mooi en stoer geheel. Kenmerken van een industriële badkamer zijn het gebruik van stoere materialen zoals beton, hout en staal. Kies voor mat zwarte kranen, stalen frames bij badmeubels en douchewanden en strak vormgeven badmeubels.

  • Nano coating

    Nano-coating wordt in de badkamer veel toegepast bij douchedeurendouchewanden en andere onderdelen van glas. Het een transparante, onzichtbare NANO-coating dat vaak al in de fabriek wordt toegepast. Met het aanbrengen van een Nano-coating wordt het glas vuil- en vochtwerend. Hierdoor is de kans op kalkvorming een stuk kleiner en ook beschermt de coating tegen algen, bacteriën en mos. En verder belangrijk; de NANO-coating is duurzaam en milieuvriendelijk!

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.