Opgeleverde badkamer Zwaan

IMG_2746web

Opgeleverde badkamer Boskoop

Deze moderne badkamer is niet heel groot maar heeft dankzij een slim ontwerp veel opbergruimte en alle luxe! Familie Zwaan uit Boskoop heeft deze badkamer aangeschaft bij Sani4all Barendrecht.

De badkamer van de familie Zwaan is niet heel groot maar heeft enorm veel opbergruimte. Dit wordt gecreerd door het badmeubel en de bijpassende hoge kast. Deze set bestaat uit greeploze softclosing deuren en lades in de stijlvolle kleur tabacco. Beide kasten zijn van het mer HR badmeubelen en Sanitair. De keramische wastafel Elegance is praktisch en lekker ruim. Boven het wasmeubel hangt een hele grote ronde designspiegel van Hipp Design dat is voorzien van indirecte ledverlichting. De kranen in deze badkamer komen van Blaauw sanitair en zijn in de kleur geborsteld staal. Het luxe ligbad met organische vormen is uitgevoerd in hoogwaardig acryl. Het bad van Xenz is stijlvol ingebouwd waarbij er handige nisjes zijn gemaakt om badspullen op te bergen. De nisjes zijn sfeervol verlicht. Er zijn twee type tegels gebruikt 60x60 cm dark concrete tegels op de vloer en 30 x 60 licht beige tegels op de wanden.

Wil jij ook een betaalbare droombadkamer? Laat je adviseren en maak een afspraak in één van onze vestigingen!

  • Ronde designspiegel

    De tijd van de standaard rechthoekige spiegels is voorbij. Spiegels heb je in alle vormen en maten. Een grote ronde badkamerspiegel zorgt voor een speelse, stijlvolle uitstraling in de badkamer. Het is een trend, die we steeds vaker zien terugkomen. Een grote ronde spiegel kan de badkamer een stuk groter laten lijken en doorbreekt de strakke lijnen.

  • Moderne badkamer

    Een moderne badkamerstijl is een ruim begrip. Het is niet perse een tijdloze badkamer maar wel een hippe badkamer volgens de trends van nu. Een moderne badkamer heeft een strakke vormgeving met een minimalistisch en functioneel design. Kenmerkend zijn de hoekige vormen en rechte lijnen.  Door gebruik te maken van koele tinten zoals wit of lichtgrijs gecombineerd met een strak badkamermeubel zonder grepen of planchet oogt de badkamer minimalistisch.

  • Badkamer inspiratie

    Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.