Sani4all

Pelipal

Pelipal badmeubelen nodig? Deze koop je uiteraard bij de specialist; Sani4all. Met Pelipal kies je voor ruim honderd jaar ervaring en Duitse kwaliteit op het gebied van badmeubelen. Pelipal heeft een oplossing voor iedere badkamerstijl, smaak en budget. Denk hierbij aan moderne hoogglans variaties tot stijlvolle tijdloze badmeubelen. Bezoek eens een van onze showrooms om het uitgebreide assortiment van het merk te bekijken en doe ideeën op voor jouw badkamer. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in een van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons ook een gratis 3D ontwerp (laten) maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Pelipal badmeubels koop je dus bij Sani4all!

Pelipal kopen bij Sani4all

Pelipal Badmeubelen staat voor vertrouwen en kwaliteit. Het merk biedt met haar veelzijdige collectie een breed scala van producten in de badkamer aan, met volop mogelijkheden tot combineren. Geen enkele badkamer is qua afmeting en omstandigheden hetzelfde, en ook over smaak valt te twisten. Maar door in te spelen op de wensen en behoeften van de consument zal het merk blijven verbazen. Bij Sani4all vind je een compleet aanbod en de beste prijs-kwaliteitverhouding van het Duitse merk. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de producten – als badmeubelen en accessoires – van Pelipal.

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Pelipal collectie vind je bij Sani4all! Kom eens langs in één van onze vestigingen om onze producten te bekijken en advies te ontvangen.

Bekijk al onze badmeubels!

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • Montage binnen één dag
  • De beste Pelipal collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

pelipal

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek