Sanitair kopen

Sanitair kopen doe je uiteraard bij de specialist. Je wilt natuurlijk alleen het beste! Sani4all heeft, speciaal voor jou, goedkoop sanitair van de hoogste kwaliteit en tegen de scherpste prijs. Zo betaal je nooit teveel! Tevens hebben wij een ruim assortiment aan badkamers, toiletten, badkamertegels en losse sanitairproducten. In onze uitgebreide, eenvoudig ingerichte, showrooms kun je diverse badkameropstellingen vinden. Hier doe je als bezoeker veel inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer of toilet.

Sani4all heeft voor ieder budget en voor elke stijl een passend aanbod. Zo bieden wij complete badkamers aan vanaf € 1995,-, maar ook badkamers die je volledig zelf kan samenstellen. Welke stijl je ook zoekt, Sani4all heeft het. Van landelijke, klassieke, design, moderne badkamers tot senioren badkamer. Wij zijn overigens Premium Dealer van bekende en kwalitatieve A-merken zoals bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Zo kan jij met een gerust hart producten bestellen met de kennis dat straks alles naar behoren werkt en dat alles tegen internetprijzen.

Goedkoop sanitair shoppen doe je dus bij Sani4all!

Waarom Sani4all?

Bij Sani4all vind je een mooie collectie sanitair, badkamer en tegels tegen super scherpe internetprijzen. Hoe kunnen wij onze producten voor zulke prijzen aanbieden? Wij kopen slim en scherp in en in grote aantallen. Tevens richten we ons groeiende aantal winkels efficiënt in. Ondanks de lage prijs, zorgen wij nog steeds voor deskundig advies, standaard 5 jaar productgarantie en een gratis 3D ontwerp. Liever zelf jouw 3D ontwerp maken? Ga dan direct aan de slag!

Maar of je het nou zelf doet, of laat doen door een van onze deskundige adviseurs, jouw ontwerp laat je precies zien hoe jouw nieuwe badkamer of toilet eruit komt te zien. Naast alle genoemde voordelen leveren wij de producten gratis en verzorgen, indien gewenst, de professionele montage bij je thuis. Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht elke bezoeker kan bij ons slagen. Wij hebben vestigingen door heel het land. En dankzij onze succesvolle franchiseformule komen daar jaarlijks steeds meer vestigingen bij!

De beste prijs!

Sanitair is nergens anders goedkoper te krijgen dan bij Sani4all. In onze showrooms en online vind je dus ook oneindig veel goedkoop sanitaire producten. Dat de goedkope prijs de kwaliteit schaadt? Daar hoef je niet bang voor te zijn! Het sanitair in ons assortiment is namelijk afkomstig van de meest kwalitatieve merken, zoals Grohe, Geberit en Villeroy & Boch.

Van zeephouder tot complete badkamer

Sani4all heeft een van de ruimste assortimenten van Nederland, met producten als zeephouders tot complete badkamer. Voor iedere ruimte, hoe groot of hoe klein, hebben we dus ook gegarandeerd wel iets voor jou! En dat ook nog eens voor de scherpste prijs. Toch nog niet geheel overtuigd? Kijk in dat geval dan even rond tussen al onze opgeleverde werken! Daar vind je prachtige foto’s van complete badkamers en toiletten met een tal aan sanitairproducten. Wil je onze producten beter bekijken? Dat kan in een van onze showrooms! Je bent van harte welkom om al onze prachtige sanitairproducten te komen bezichtigen. De koffie staat klaar!

Sanitair kopen bij de specialist

Kom eens langs in één van onze vestigingen om de mooiste sanitair voor in je badkamer, toilet of woonkamer uit te zoeken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sanitair branche mogen we onszelf gerust specialist noemen. Heb je vragen en/of opmerkingen? Onze ervaren medewerkers geven je graag een persoonlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je straks kunt genieten van sanitair dat aan jouw eisen voldoet.

Bekijk ons ruime aanbod sanitair

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!