Solid Surface

Solid Surface koop je bij Sani4all. Het materiaal wordt steeds populairder voor in de badkamer. Het betekent letterlijk: “duurzaam oppervlaktemateriaal”. Solid Surface is een steensoort wat glad van structuur is en aangenaam aanvoelt. Het is samengesteld van mineralen en hars en is zeer duurzaam. Producten van het materiaal worden strak uit een mal gegoten wat zorgt voor een elegante uitstraling. Tevens maakt het gebruik van dunwandige baden en wastafels mogelijk. Een ander groot voordeel is dat dit materiaal amper onderhoud nodig heeft. Het is niet voor niets dat ontwerpers steeds vaker kiezen voor dit materiaal. Bij Sani4all kun je terecht voor vrijstaande baden, waskommen en fonteinen van Solid Surface.

Solid Surface kopen bij Sani4all

Wil je graag een badkamermeubel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt en makkelijk te onderhouden is? Dan is Solid Surface het ideale materiaal voor alle meubelen en accessoires in jouw badkamer. Het heeft een prachtig design en is daarnaast sterk en duurzaam. Uiteraard is dit materiaal bij ons te verkrijgen. Wij kunnen alle badkamers en accessoires aanbieden voor een scherpe prijs. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen van dit toonaangevende bedrijf in badkamers en sanitair vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Producten van dit materiaal koop je bij sanitair specialist Sani4all.

Ik koop Solid Surface bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal opstellingen voor jouw badkamer of toilet vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste collectie van Solid Surface vind je bij Sani4all. Kom eens langs in één van onze vestigingen om onze badkamers, wastafels, waskommen en accessoires te bekijken en advies in te winnen.

Bekijk alle badkamers

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!