Sphinx

Sphinx biedt verschillende badkamerseries met uiteenlopende focus. Van zeer basis tot sterk design. Voor al die smaken heeft het sanitair merk even zovele stijlen in de aanbieding. Voor het totaalplaatje in de badkamer kies je voor dit merk. Met dit merk weet je namelijk altijd zeker dat je op de juiste weg bent. Uiteraard is dit merk bij ons te verkrijgen. Wij kunnen alle badkamers en accessoires aanbieden voor een scherpe prijs. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen van dit toonaangevende bedrijf in badkamers en sanitair vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Sphinx koop je bij sanitair specialist Sani4all.

Sphinx kopen bij Sani4all

Sphinx is een toonaangevend producent in keramisch sanitair, baden en douches. Het sanitair merk produceert kranen, douches, stoomcabines, baden en sanitaire accessoires ook van keramisch materiaal, waaronder het Sphinx toilet. Producten die wij allemaal in ons uitgebreide assortiment hebben. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze qua badkamers en sanitair te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering van het merk, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer.

Ik koop Sphinx bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Sphinx collectie vind je bij Sani4all. Kom eens langs in één van onze vestigingen om onze producten te bekijken en om advies in te winnen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1