Sani4all

Sunshower

Sunshower, de zonnebank onder de douche, maakt je douche nog meer een welness ervaring. Deze koop je uiteraard bij Sani4all. Wij hebben een ruim aanbod aan sunshowers. Deze producten zorgen, vanwege korte golf infraroodstraling, voor ontspanning en pijnverlichting. De infraroodstaling bestaat uit warm licht dat zorgt voor het sneller verwijderen en afvoeren van schadelijke stoffen. Jouw stijve spieren en gewrichten zullen soepeler worden. De producten geven een lage en verantwoordelijke dosis UV-licht. Wanneer je vaak gebruik maakt van het product, gaat je lichaam wennen aan de nieuwe dagelijkse hoeveelheid aan zonlicht, waardoor je lichaam het hele jaar een mooie kleur heeft. Bezoek eens onze showroom om inspiratie op te doen voor jouw Sunshower.

Sunshower kopen bij Sani4all

Bij Sani4all heb je een uitgebreid aanbod aan Sunshowers. Hiermee kun je genieten van zonlicht én infrarood in je eigen badkamer en krijg je een mooie egale bruine tint onder de douche. De zonnebank met ingebouwde UV- en Infraroodslampen, kan worden geïnstalleerd in de bestaande doucheruimte. Zo ervaar je de aangename warmte van de infraroodstralers en de positieve effecten van zonlicht tijdens het douchen. Dat wil jij toch ook? Indien je een Sunshower wilt installeren, kun je een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je Sunshower.

Ik koop mijn Sunshower bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Sunshower collectie vind je bij Sani4all. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vijf vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken.

Bekijk alle sunshowers

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs
  • De mooiste Sunshower collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

Sunshower Combi White