Sani4all

Gratis thuisadvies

Sani4all komt met iets nieuws: wij komen (op afspraak) bij jou thuis voor een gratis advies! Wij nemen rustig de tijd om de situatie te analyseren, maten op te nemen en maken indien gewenst graag een gratis 3D ontwerp. En dat allemaal in je eigen vertrouwde omgeving.

Advies aan huis Sani4all

Vraag nu je afspraak aan!

Dus wil je een nieuwe badkamer, woonvloer of toilet kopen? Sani4all is je graag van dienst in deze zoektocht. Omdat wij snappen dat je niet altijd in de gelegenheid bent om langs te komen in één van onze vestigingen, bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om vrijblijvend bij jou thuis te komen!

Gratis advies aan huis

Tijdens dit bezoek aan huis analyseren wij de situatie, nemen de maten op, schatten de werkzaamheden in en maken een gratis 3D ontwerp voor je. Gewoon in je eigen vertrouwde omgeving, wanneer het jou uitkomt. Ook dat is de service van Sani4all!

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken? Mail of bel dan de vestiging van je voorkeur. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie. Bekijk alle vestigingen hier.

Aanvragen zonder bevestiging vanuit Sani4all zijn niet definitief. Op vrijdag en zaterdag worden geen thuisbezoeken afgelegd.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek