&noscript=1 />
neutrale kleuren tegels inspiratie

Tijdloze badkamer

Geef jouw badkamerstijl en elegantie met een tijdloos ontwerp. Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de modernste technieken, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen. Neutrale badkamers horen bijvoorbeeld in de categorie tijdloos, aangezien deze stijl niet snel zal vervelen. Wij vertellen je graag meer over de tijdloze badkamer.

Tijdloze badkamers gaan jaren mee

Tijdloze badkamers vervelen nooit en is een verstandige en duurzame investering. Een tijdloze badkamer is absoluut geen saaie badkamer maar heeft een basis van neutrale kleuren en kwaliteitsproducten. Een tijdloze badkamer bevat geen trends, hierdoor verouderd de badkamer qua stijl ook niet. Hierdoor raak je er ook minder snel op uitgekeken. Met de juiste accessoires kan je eenvoudig de gewenste sfeer creëren volgens de laatste trends. Het grote voordeel van een tijdloze badkamer is dat je met weinig budget de uitstraling van jouw badkamer regelmatig kunt aanpassen. Door de accessoires te vervangen vernieuw je iedere keer je badkamer!

Sani4All badkamers HQ0139
Sani4All badkamers HQ0233

Neutrale kleuren en stijlvolle materialen als basis

Een tijdloze badkamer ontstaat door te kiezen voor een neutrale kleurstelling en stijlvolle materialen. Grijstinten en zwart zijn bijvoorbeeld kleuren die nooit uit de mode raken. Deze tijdloze badkamer is bijzonder compleet en praktisch ingedeeld. Want bij binnenkomst kan direct gebruik gemaakt worden van het toilet. Bovendien is deze aan de zijkant afgeschermd met een wandje waardoor de privacy direct gewaarborgd is. Als gebruik gemaakt wordt van het badkamermeubel of van het ligbad is er geen sprake van zicht op het toilet. Ook het douchegedeelte met zitje is heerlijk ruim. Geniet van de zachte douchestralen van de hoofddouche. De douchewanden zijn voorzien van keramische tegels die bijzonder gemakkelijk te reinigen Zijn. Op de vloer van deze badkamer zien we dezelfde stijlvolle tegels.

Tip! Kies voor neutrale tinten. Een tijdloze badkamer ontstaat door te kiezen voor een neutrale kleurstelling en stijlvolle materialen!

Complete tijdloze badkamers van Sani4all

In de complete tijdloze badkamer Black & White vind je alles wat je maar in een badkamer nodig zou kunnen hebben. De badkamer is voorzien van basiskleuren die nooit uit de mode raken. Of en hoe jij je badkamer up-to-date houdt is aan jou en de mooie accessoires die je uitkiest.

Complete tijdloze badkamer Square Nature Luxe is een sfeervolle badkamer heeft een mooie regendouche en is voorzien van veel A-merken. Ook biedt deze badkamer je het gemak van apart douchen en een heerlijk ligbad..

In de complete tijdloze badkamer Easy Living stralen de inloopdouche met regendouche luxe uit en het gebruik van grote tegels zorgt voor een ruimtelijk en licht uiterlijk. Een complete en tijdloze badkamer én van alle gemakken voorzien. Kenmerkend door eenvoud, elegantie en luxe

Maak een moodbord voor jouw tijdloze badkamer

Alle begin is moeilijk en hetzelfde geldt voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Alle trends, stijlen en mogelijkheden zorgen er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga daarom op zoek naar inspiratie en bewaar de ideeën die jou aanspreken. Pinterest staat vol met sfeerbeelden ter inspiratie. Ga voor je tijdloze badkamer op zoek naar materialen, tegels, kleuren en badkamermeubels die bij een tijdloze badkamer passen en jouw persoonlijke smaak passen. Door dit allemaal samen te voegen in één moodboard krijg je een duidelijk overzicht van wat wel en niet bij elkaar past en hoe het complete plaatje eruit moet komen te zien. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van foto's die je hebt gevonden in tijdschriften, flyers of op internet. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

Sani4All badkamers HQ0141

Opgeleverde tijdloze badkamers

20201211_162937

Samen met Sani4all Dronten heeft deze familie uit Lelystad hun droombadkamer gerealiseerd. De natuursteenlook tegels zorgen voor de tijdloze uitstraling van deze badkamer. Deze familie heeft gekozen voor een combinatie van natuursteenlooktegels met verschillende afmetingen. Dit geeft de badkamer naast een strakke uitstraling ook een speelse look.

20210219_141526

Deze prachtige tijdloze badkamer is opgeleverd bij de familie Bloem door Sani4all Dronten. De witte muren in combinatie met de betonlook tegels zorgen voor een rustige sfeer in de badkamer.

5a2c6d0c-5a4a-4556-9564-514c3d62f3a8tijdloos

Als je voor een nieuwe badkamer gaat, wil je dat deze zowel tijdloos als trendy en zowel praktisch als stijlvol is. Deze badkamer is een prachtig voorbeeld van een tijdloze badkamer, met een functionele indeling en tijdloze designs van kwaliteit producten. Deze badkamer is aangeschaft bij Sani4all Varsseveld.

‘Klanten willen helpen, zoals we zelf geholpen willen worden’

Onze deskundige adviseurs denken onvoorwaardelijk mee met onze klanten. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw badkamer. We helpen je, zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Tijdloze badkamer montage

Naast dat wij jouw nieuwe tijdloze badkamer ontwerpen en we je helpen met het uitzoeken van de badkamer, zorgen wij ook voor de montage en plaatsing van jouw badkamer. Onze specialisten gaan pas naar huis als het werk is verricht en jij gebruikt kunt maken van je nieuwe badkamer. Wij werken met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben. Onze monteurs zijn echte badkamerexperts die jouw complete badkamer in een korte periode helemaal af maken. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken!

Tijdloze badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw tijdloze badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer

Persoonlijk advies tijdloze badkamer

Ben je nieuwsgierig geworden naar een tijdloze badkamer? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Snai4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jou droombadkamer!