Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Alles over zwarte kranen in de badkamer

Zwarte kranen zijn op dit moment een echte trend, we zien ze dan ook in veel badkamers terugkomen! In deze blog vertellen we je alles over zwarte kranen in de badkamer. Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Op Black Friday (26 november 2021) ontvang je 30% op alle zwarte kranen! Maak snel een afspraak met een van onze winkels.

Zwarte kranen badkamer

Mogelijkheden

Doordat zwarte kranen in de badkamer een trend zijn, zijn ze in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan zowel inbouw- als opbouw wastafelkranen. Deze zijn vaak niet alleen in ‘gewoon’ zwart verkrijgbaar, maar ook in het mat zwart. Maar ook douche- en badkranen zijn er in deze kleur. Over het algemeen kan je dan ook kiezen voor een zwarte thermostaat en bediening van de douche of het bad. Hierdoor kan je het thema in de gehele badkamer terug laten komen en voor een zwarte badkamer gaan.

Mogelijkheden zwarte kranen badkamer
Combineren zwarte kranen badkamer

Combineren

Bij zwarte kranen, en zeker mat zwart, wordt vaak gedacht aan een badkamer met een industriële stijl. Maar zwarte kranen kan je combineren met allerlei stijlen en materialen. De combinatie met natuursteen is er een die we vaak zien, dit geeft de badkamer een warme en ontspannen uitstraling. Door bijvoorbeeld zwarte kranen te combineren met een hout(look) badmeubel of vloer creëer je een botanische stijl. Wil je liever een moderne badkamer? Maak dan een combinatie met strakke witte tegels of witte marmer(look) tegels. Ben je meer van de kleurrijke badkamers? Hierbij kunnen zwarte kranen een mooi contrast vormen!

Voor- en nadelen

Zwarte kranen passen dus vrijwel in alle badkamers en kan je met bijna alle stijlen combineren. Daarnaast kennen zwarte kranen ook een aantal andere voordelen:

  1. Minder gevoelig voor vingerafdrukken: zwarte kranen zijn minder gevoelig voor vingerafdrukken dan kranen van bijvoorbeeld Chroom. Dit komt doordat deze kranen vaak behandeld zijn met een speciale coating.
  2. Botst niet met andere materialen of elementen: veel mensen kiezen voor de badkamer een eyecatcher uit. Dit kan een bad of een douche zijn, maar ook een badmeubel. Zwarte kranen zorgen ervoor dat deze materialen of elementen nog meer tot hun recht komen.
  3. Groot aanbod: het aanbod aan zwarte kranen is heel groot. Bij veel kleuren of bijzondere afwerkingen is het aanbod beperkt. Zwarte kranen zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Zwarte kranen hebben helaas ook een nadeel, de kranen zijn minder onderhoudsvriendelijk dan andere kranen. Dit komt doordat zwarte kranen regelmatiger moeten worden onderhouden dan andere kranen. Daarnaast kunnen deze kranen niet met alle soorten schoonmaakmiddel worden schoongemaakt. Dit heeft te maken met de coatings die aangebracht worden.

Voor- en nadelen zwarte kranen badkamer
Schoonmaken zwarte kranen badkamer

Schoonmaken

Zoals hierboven benoemd kunnen zwarte kranen niet met alle schoonmaakmiddelen schoongemaakt worden. Harde materialen en middelen zorgen ervoor dat de coating beschadigd raakt. Maak ze schoon met een microvezeldoek of een mild reinigingsmiddel. Mocht je de kranen met een sopje schoonmaken maak ze dan goed droog, anders kan het zijn dat het water vlekken achterlaat op de kraan. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment zwarte kranen? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder

Img 3092 3

Terrazzo in jouw badkamer

Lees verder