Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Najaarstrends Badkamer

Badkamer inspiratie: de badkamertrends van het najaar

Het najaar komt er weer aan en daar horen ook nieuwe badkamertrends bij! Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe badkamer en wil je de laatste trends graag meenemen in je ontwerp. De komende weken zullen we vanwege de woonmaand elke trend verder uitlichten. Benieuwd naar de trends? Lees dan snel verder!

3D-tegels

In de badkamer gaan we steeds meer tegels met 3D-effecten en structuren tegenkomen, over het algemeen zijn dit vaak hexagon tegels. Deze tegels geven de ruimte net wat extra uitstraling. Je kan er voor kiezen om een gehele wand met deze tegels te bekleden, maar ook voor wandpanelen zijn deze tegels zeer geschikt. Door het gebruik van deze tegels oogt de ruimte een stuk groter. Deze badkamertrend is dus zeer geschikt voor kleine badkamers of toiletten!

3D-tegels
Tegels met print

Tegels met print

Het verwerken van kleuraccenten zullen we dit najaar ook steeds meer terugzien. Deze kleuraccenten komen voornamelijk terug in tegels en dan voornamelijk in de tegels met print, oftewel; printed tegels. Bij veel badkamers bestaat de basis uit rustige en strakke elementen, de opvallende tegel wordt dan gebruikt als een eyecatcher. Vaak wordt er gekozen om een enkele wand of de vloer met een printed tegel te bekleden. Wil je graag een gewaagde badkamer? Dan kan je er ook voor kiezen om meerdere wanden en de vloer met deze tegel te bekleden.

Badkamer kleuren

Er zijn meerdere kleuren die we dit najaar in de badkamer terug gaan zien. Het betreft kleuren die de badkamer een warme en/of natuurlijke uitstraling geven.

  • Terracotta: het najaar staat bekend om de warme kleuren en dan voornamelijk aardetinten zoals terracotta zullen veel gebruikt gaan worden. Terracotta geeft de badkamer een warme en natuurlijke uitstraling. Ook staat deze kleur voor rust en ontspanning. Deze kleur kan je op een vele manieren combineren, denk bijvoorbeeld aan een combinatie met hout.
  • Oudroze: de retro badkamer zal dit najaar ook zijn comeback maken. Een echt typerende retro kleur is oudroze. Deze kleur zullen we vooral terugzien in een tegelvorm op de wanden en de vloeren van de badkamer. Veel mensen verwachten dat oudroze erg druk oogt in de badkamer, maar het tegendeel is waar: oudroze zorgt juist voor een rustige uitstraling.
  • Bright Skies: Bright Skies is een zachte, licht blauwe kleur met een grijze ondertoon. Deze kleur blauw doet denken aan de blauwe lucht, dit maakt het ook een heel natuurlijke kleur. Door Bright Skies te combineren met hout haal je de natuur in je badkamer.
Badkamer kleuren
Sunshower

Sunshower

Ook luxe gaat een steeds grotere rol spelen in de badkamer. De badkamer is niet langer een ruimte om alleen even snel te douchen, het is een ruimte waar mensen willen ontspannen en tot rust willen komen. De Sunshower zien we dan ook steeds meer terug in de badkamer. Dit is een infrarooddouche met uv-licht. Dit uv-licht zorgt voor een toevoer van vitamine D. De warmte van het infraroodlicht zorgt er ook voor dat je spierpijn, reumapijn en rug-en nekklachten verminderen. Genoeg (fijne) redenen dus om een Sunshower in jouw badkamer te overwegen!

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder