Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer interieurstijlen om verliefd te worden

Is het de hoogste tijd om eens wat aan je badkamer te doen? Dan moet je allereerst bedenken wat voor badkamerstijl bij jouw wensen past. Echter zijn er veel verschillende badkamerstijlen waar je uit kunt kiezen, wat het niet echt makkelijker maakt. Een badkamer inrichten geheel naar jouw wensen is dan ook van groot belang. Wij vertellen je meer over de verschillende badkamer interieurstijlen zodat jij daarna helemaal weg bent van jouw nieuwe badkamer.

Klassieke Badkamer

Moderne badkamer

De badkamer die altijd helemaal trendy is, is de moderne badkamer. Deze badkamer is namelijk erg tijdloos waardoor die jaren mee kan. Er wordt gebruik gemaakt van grote tegels in strakke lijnen, lichte kleuren of bijvoorbeeld hout gecombineerd met wit. Er is eigenlijk heel veel mogelijk binnen deze interieurstijl en daarom is deze interieurstijl dan ook zo geliefd onder velen.

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer komt daarentegen veel minder voor, maar is niet minder mooi. De landelijke badkamerstijl komt vaak terug in de woonkamer, maar wordt vaak niet doorgetrokken tot en met de badkamer. Daarom is het natuurlijk super leuk om dat wel te doen en je te onderscheiden van anderen. Binnen de landelijke badkamer zie je veel kleine tegeltjes aan de wand, mooie ramen en bijvoorbeeld een vrijstaand wit bad. Ook zie je veel natuurlijke elementen en warme kleuren binnen deze interieurstijl.

Moderne badkamer
Design badkamer

Klassieke badkamer

Van een klassieke badkamer moet je echt houden, maar het staat prachtig! Deze stijl gaat gepaard met rust en luxe en komt daarom overeen met onze luxe badkamers. Wat echt centraal staat binnen deze badkamerstijl zijn luxe patronen, glimmende materialen, een prachtige klassieke lamp en sierlijke elementen.

Design badkamer

Binnen de design badkamers kan veel verschil zitten. Ze kunnen namelijk erg minimalistisch zijn, maar ook beschikken over design elementen. De kleuren wit, zwart en grijs staan centraal en worden vaak gecombineerd. Ook zie je bijvoorbeeld kleine kleurrijke tegels aan de muur met leuke accessoires erbij!

Zoek een prachtige badkamer uit bij Sani4All

Heb je zelf inmiddels al bedacht welke badkamerstijl voldoet aan jouw wensen? Dan kun je nu gericht op zoek naar een nieuwe badkamer! Kom daarvoor gerust eens langs bij Sani4All. Wij hebben een ruim aanbod aan badkamers en voor ieder wat wils. In onze badkamerwinkels kun je eens rustig bedenken wat jij wilt. Heb je vragen of wil je meer weten over alle mogelijkheden van een nieuwe badkamer in jouw huis? Onze badkamerspecialisten helpen je natuurlijk graag verder. Kom dus eens langs want de koffie staat altijd voor je klaar!

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder