Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Budget badkamer

Wil je een nieuwe badkamer kopen, maar heb je er niet heel veel budget voor beschikbaar? Dat hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. Er zijn namelijk steeds meer mogelijkheden om voor weinig geld je badkamer een luxe uitstraling te geven. In deze blog vertellen we je alles over onze budget badkamers!

Budget badkamers

Jouw budget badkamer

Uit ervaring kunnen we zeggen dat er binnen een budget vaak meer mogelijk is dan dat je zelf misschien denkt. Er zijn genoeg slimme oplossingen om het eindbedrag bewust laag te houden. Kies bijvoorbeeld voor een specifiek badkameronderdeel, zoals een bad óf douche, of een toilet óf een badkamermeubel, in plaats van voor alles te kiezen. En kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche in plaats van een douchecabine. Dit scheelt enorm veel geld. Door slimme keuzes te maken kun je dus een hoop geld besparen. Bij Sani4All denken we graag met je mee om het maximale uit jouw badkamerbudget te halen. We maken graag een 3D-ontwerp waarin al jouw wensen werkelijkheid worden. Vanzelfsprekend zijn ook onze budget badkamers van de hoogste kwaliteit en hebben ze een lange levensduur, waardoor je hier ook maximaal van kunt genieten.

Complete badkamer Smart White
Complete badkamer Spring Stone

 

Een budget badkamer naar jouw wensen

Kwaliteit kan dus ook met een kleiner budget. Daar spelen we bij Sani4All dan ook altijd op in. Iedereen heeft een eigen stijl. Daarom heb je bij ons heel veel keuze tussen verschillende badkamers. Kies uit complete badkamers, of stel jouw badkamer zelf samen. Met onze gratis 3D-tool kun je gemakkelijk zelf een badkamer ontwerpen die past bij jouw wensen en budget. Natuurlijk kunnen ook onze specialisten gratis voor jou aan de slag gaan met een mooi badkamerontwerp. Zo krijg jij een mooi beeld van de mogelijkheden van jouw badkamer, zodat jij straks jouw droombadkamer kunt realiseren. Onze specialisten staan graag voor jou klaar om jouw wensen en budget te vertalen naar de perfecte badkamer. Met iedere portemonnee slaag je.

Van ontwerp tot montage

Bij Sani4All kun je dus terecht voor budget badkamers. Hoe dat kan? Doordat wij scherp en voordelig grote voorraden inkopen, de winkels effectief inrichten en een groeiend aantal winkels hebben, profiteer je bij ons van de beste prijzen. Naast gratis advies en een gratis ontwerp, staan wij uiteraard tijdens het hele keuze- en aankoopproces voor jou klaar. Wanneer je jouw budget badkamer hebt gekozen, denken wij mee over de praktische zaken. Zo kunnen wij de badkamer voor je monteren, of een aantal zaken van je overnemen wanneer je zelf de badkamer monteert. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw budget badkamer. Zowel tijdens het aankoopproces als daarna. Profiteer ook van onze alles onder één dak strategie!

Complete badkamer Black & White

Een complete budget badkamer vanaf € 2.495,-

De badkamer is een ruimte waar we kunnen ontspannen en onze hygiëne op peil kunnen houden. Daarom is het belangrijk dat de badkamer voor iedereen een fijne ruimte is. Hou jij van een strakke, moderne badkamer? Maak dan de keuze voor onze Complete badkamer Black & White. Deze is al verkrijgbaar vanaf € 2.495,-. Kortom: ben je op zoek naar een budget badkamer? Dan slaag je bij Sani4All zeker! Met meer dan 19 locaties door het land heen (en we groeien), is er altijd een Sani4All winkel bij jou in de buurt. Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van jouw droombadkamer binnen jouw budget. Want ook met jouw budget kun je slagen voor de perfecte badkamer. We zien je graag in een van onze winkels waar de koffie altijd klaarstaat. Tot snel!

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder

Img 3092 3

Terrazzo in jouw badkamer

Lees verder