Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De huiselijke stijl in jouw badkamer

De badkamer wordt een steeds meer huiselijk onderdeel van onze leefruimte. Waar de ruimte vroeger meer als vooral praktisch werd gezien, leggen we steeds meer de focus op sfeer en beleving in de badkamerruimte. En terecht; de badkamer is dé ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de stijl van de woonkamer door te trekken in de badkamer. Zo ontstaat er één geheel in stijl en creëer je een rustgevend gevoel van eenheid in huis. Maar hoe pak je dit aan? We vertellen je welke keuzes jij kunt maken om van jouw badkamer een verlengstuk van jouw woonruimte te maken, waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Huiselijke stijl badkamer (2)

Bepaal jouw stijl

Door de stijl van de rest van jouw woning ook door te voeren in jouw badkamer, zul je zien dat er een rustgevende eenheid in jouw huis ontstaat. Zo voel jij je helemaal thuis in al jouw woonruimtes. Het is daarom belangrijk om te weten wat jouw stijl is. Ga je voor een strakke moderne badkamer, voor kleurrijk of past de Scandinavische stijl helemaal bij jou? Als je al een uitgesproken stijl hebt in de rest van je huis, is dit waarschijnlijk ook de stijl die je in jouw badkamer wil doorvoeren. Als je nog niet zo goed weet welke stijl bij jou past, is dit jouw kans om in één keer eenheid te creëren in het hele huis.

Badkamerstijl huiselijk
Badkamerstijl doorvoeren

Jouw badkamerstijl doorvoeren

Bij een moderne woonstijl passen bijvoorbeeld meubels met strakke lijnen, betonlook elementen en mat zwarte accessoires heel goed. In de moderne badkamer kun je dan kiezen voor grote tegels, betonlook en strakke lijnen in de ruimte. Ondanks dat je met andere materialen werkt, creëer je op deze manier een stijl die je door je hele huis kunt doortrekken. Ga je liever voor landelijk? Kies dan zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen en kleuren. Bekijk vooral eens de verschillende badkamerstijlen en laat je inspireren. Binnen één badkamerstijl kun je ontelbaar veel verschillende badkamers creëren, waardoor je uiteindelijk precies de badkamer hebt die echt bij jou past.

Kleurenpalet van de badkamer

Ook de kleuren in jouw badkamer doen veel met het huiselijke gevoel. Voor eenheid in huis zou je kunnen kiezen voor één of twee kleuren die je overal terug laat komen, maar je kan bijvoorbeeld ook hoofdkleuren en accentkleuren afwisselen. Misschien heb je in je woonkamer veel zwarte elementen gecombineerd met een groene muur. In de badkamer zou je dan ook kunnen kiezen voor zwarte wandtegels en juist groene accessoires. Zo hoeft de badkamer qua kleur geen kopie te zijn van de woonkamer, maar passen de ruimtes wel prachtig bij elkaar.

Kleuren badkamer inspiratie
Sfeer in de badkamer creëren

Sfeer in de badkamer creëren

De basis is gezet, nu is het tijd om de huiselijke stijl in jouw badkamer te creëren! Dit doe je door heel bewuste keuzes te maken in badkamerproducten en -accessoires. Een (semi-)vrijstaand bad oogt bijvoorbeeld al vaak stijlvoller en warmer dan het meer praktische inbouwbad. Kies bewust voor juist grote of kleine tegels, een inbouw- of opbouwwaskom, de vorm van de spiegel en badkameraccessoires van bepaalde materialen en kleuren. En voor een extra huiselijke sfeer werk je de badkamer af met bijvoorbeeld planten, kunst en bloemen. Door bij iedere keuze jouw gekozen stijl en basis in je achterhoofd te houden, zul je zien dat jouw badkamer echt een verlengstuk van jouw leefruimte wordt.

Jouw huiselijke badkamer van Sani4All

In onze 3D-planner kan je zelf al aan de slag met de inrichting van jouw badkamer. Liever direct advies van een van onze badkameradviseurs? Plan dan jouw gratis afspraak in via onze website, en laat ons weten wat jouw badkamerwensen zijn en welke stijl je hierin graag terugziet. We helpen je heel graag bij het realiseren van een huiselijke badkamer, waarin je heerlijk tot rust kunt komen!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer aaldering nijmegen (zevenaar)

Badkamer in de jaren '30 stijl

Lees verder

Verlichting in de badkamer (1)

Verlichting in de badkamer

Lees verder

Vierkante badkamer (2)

Tips voor het indelen van een vierkante badkamer

Lees verder

Kopen van een badkamer

Waar moet je aan denken na het kopen van een badkamer?

Lees verder