Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De juiste wandtegels kiezen voor jouw badkamer

De wandtegels die je in je badkamer plaatst kunnen een enorme invloed hebben op de sfeer en uitstraling van jouw badkamer. Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste badkamermeubels en -accessoires kiest, maar je maakt de badkamer echt af door het kiezen van precies de juiste tegels. De wandtegels in jouw badkamer maken dat deze rust uitstraalt, of juist de moderne look waar je voor gaat. Ga je voor een moderne, klassieke, rustige of juist voor een luxueuze uitstraling? Kies dan voor precies de juiste tegels in jouw badkamer die precies de sfeer neerzetten waar jij voor gaat!

Wandtegels Van Sani4all

Jouw unieke stijl

Iedereen heeft een eigen, persoonlijke stijl. Waar de een wil dat de badkamer er vooral strak, clean en modern uitziet, heeft de ander liever een gezellige ruimte vol kleur en gezellig accessoires. Door badkamertegels te kiezen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl, creëer jij een ruimte waar je gelukkig van wordt. Kies bijvoorbeeld voor houtlook-tegels voor een natuurlijke uitstraling van jouw badkamer. Of kies kleurige, vrolijke tegels uit ons assortiment aan decortegels. Welke stijl jij ook hebt, met het kiezen van de juiste wandtegels in jouw badkamer, bereik jij de perfecte sfeer in jouw badkamer!

De grootte van jouw wandtegels

Waar het patroon op de wandtegels al een enorme boost aan jouw ruimte kunnen geven, kan ook de grootte van badkamertegels een enorm effect hebben op de beleving van de ruimte. Zo kunnen grote tegels de ruimte groter doen lijken, wat voor meer gevoel van rust kan zorgen. Kleine tegels zorgen daar tegenover weer voor een knusser gevoel. Een afwisseling van grotere en kleinere wandtegels, zorgt juist voor een speels effect. Kijk dus eens goed naar de ruimte die je hebt. Wil je deze groter doen lijken, een knus uiterlijk geven of juist een lekker speels effect meegeven? Keuzes heb je in elk geval genoeg als het gaat om het plaatsen van wandmeubels in jouw badkamer!

Het effect van kleur

Een strak witte badkamer kan een modern uiterlijk geven aan jouw badkamer. Maar veel mensen kiezen er ook voor om één of meerdere kleuren een hoofdrol te laten spelen in het interieur van de badkamer. Met jouw keuze voor wandtegels kun je een kleurstelling neerzetten die je in de rest van je interieur volgt. Maar wist je dat de kleur die je kiest, ook invloed kan hebben op hoe je je voelt in de badkamer? Zo zou de kleur blauw rust en een frisse uitstraling bieden. Hieronder zie je de betekenissen van verschillende kleuren:

  • Wit: eenvoud, luxe
  • Rood: energie, kracht
  • Oranje: feest, vreugde
  • Geel: licht, speelsheid
  • Groen: ontspanning, kalmte
  • Blauw: rust, frisse uitstraling
  • Paars: luxe, artistiek
  • Bruin: gewichtigheid, stabiliteit
  • Zwart: autoriteit, tijdloos

Kies bij het kopen van wandtegels voor de kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid, en wat jij in je badkamer wil. En natuurlijk vooral voor de kleur(en) die jij mooi vindt.

De specialist in wandtegels

Ben je op zoek naar (nieuwe) wandtegels voor in jouw badkamer of toilet? Bij Sani4all vind je een uitgebreid assortiment aan tegels voor in jouw badkamer. Onze badkamertegels zijn van hoge kwaliteit, en we bieden tegels voor ieders budget. Kom vooral even langs in een van onze vestigingen, dan staan onze specialisten voor jou klaar bij het maken van de juiste keuze voor wendtegels in jouw badkamer!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder