Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De tegeltrends van dit moment

Ben je op zoek naar tegels voor je nieuwe badkamer en zoek je inspiratie? Of ben je benieuwd naar wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamertegels? In dit artikel gaan we het hebben over de tegeltrends van dit moment! Want of het nu gaat om vloertegels of muurtegels: de tegels in jouw badkamerruimte bepalen voor een groot deel de sfeer in jouw badkamer.

Tegeltrends

Tegeltrend 1: grote tegels

Naast dat grote tegels jouw badkamer er ruimtelijker en luxe uit kunnen laten zien, zijn grote tegels ook nog erg makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn er, door de grotere oppervlakte van de tegels, minder voegen om te vullen. Heb je een kleine badkamer en wil je die groter doen lijken? Of ben je op zoek naar een badkamer die minder schoonmaakwerk met zich meebrengt? Kies dan voor extra grote badkamertegels aan de wand!

Tegeltrend 2: decortegels

Iedereen heeft een eigen stijl. Deze stijl is terug te zien in hoe iemand leeft, en dus ook in de badkamer. Met decortegels kun je jouw stijl helemaal doorvoeren in jouw badkamer, zodat het helemaal jouw plek wordt. Kies voor speelsheid met veel patroontjes of voor een bohemian look. Ook qua kleurstellingen kun je alle kanten op. De vele keuzes die je hebt in decortegels maken dat je jouw badkamer helemaal kunt stylen naar jouw wensen. Bekijk onze tegels maar eens en laat je inspireren!

Tegeltrend 3: betonlook tegels

Een echte betonnen vloer in een badkamer is niet heel praktisch. Beton is namelijk zwaar, kwetsbaar en lastig schoon te maken wanneer er vlekken op komen. Kies daarom voor tegels met een betonlook. Deze tegels geven dezelfde robuuste, industriële uitstraling, en zorgen voor een stuk minder werk dan echt beton!

Tegeltrend 4: houtlook tegels

Voor iedereen die van een natuurlijke uitstraling houdt, zijn tegels met een houtlook een ideale keuze! Deze trend is anno 2019 weer helemaal terug, en wij zijn daar blij mee. Wij bieden tegels met houtlook voor op de vloer, maar ook muurtegels. Zo kun je jouw badkamer precies zo inrichten dat jij je er helemaal lekker in voelt.

De tegeltrends bij jouw badkamerspecialist

Geïnspireerd geraakt? Kom dan vooral eens langs in een van onze winkels! De specialisten van Sani4All staan graag voor jou klaar om je adviseren in alles rondom jouw (nieuwe) badkamer.

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder