Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Goede voornemens voor 2022: zo hou je ze vol!

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent voor veel mensen: goede voornemens! Heb je zelf al goede voornemens voor dit jaar en vind je het moeilijk om deze vol te houden? Of heb je er nog geen? We hebben een aantal voornemens voor je op een rijtje gezet en geven je tips om ze vol te houden. Lees snel verder!

Volhouden goede voornemens

Duurzaamheid

Duurzaamheid gaat voor steeds meer mensen een grote rol spelen. Heb je je voorgenomen om duurzamer te leven? Dit voornemen kan je ook in het gebruik van de badkamer meenemen! Zet bijvoorbeeld de kraan uit terwijl je aan het tandenpoetsen bent of douche wat korter. Wil je toch liever wat langer onder de douche blijven staan? Dan is een waterbesparende douchekop misschien wel iets voor jou. Zo hoef je niet korter te douchen, maar bespaar je wel water!

Korter douchen of de kraan dichtdraaien zijn punten die je makkelijk kan verzaken en je wil je goede voornemen natuurlijk wel volhouden! Hang daarom bijvoorbeeld een briefje aan de kraan die je eraan herinnert dat je de kraan moet dichtdraaien. Je kan voor het douchen een timer zetten, zo weet je precies hoe lang je mag douchen. Een extra tip is om het volume van de timer hoog te zetten. Door het harde geluid wil je waarschijnlijk snel onder de douche vandaan. Na verloop van tijd worden het dichtdraaien van de kraan en het korter douchen vanzelf gewoonten en heb je het briefje en de timer niet meer nodig.

Duurzaamheid badkamer
Badkamer schoonaken

Opruimen & schoonmaken

Een opgeruimd huis (of in dit geval badkamer) is een opgeruimd hoofd! Dit goede voornemen staat dan ook bij veel mensen op het lijstje. Maar waar ga je beginnen? De eerste stap is om op te ruimen en misschien wel spullen weg te gooien. Doordat je minder spullen hebt, heb je ook meer overzicht en minder kans om er weer een rommel van te maken. Daarnaast vangen spullen stof, dus hoe minder spullen, hoe minder stof en dus minder om schoon te maken. Stap twee is om een logische indeling te maken. Sorteer je producten op categorieën en berg ze bij elkaar op. Zo heb je een overzicht van wat je allemaal nog hebt en weet je precies waar het ligt. Als laatst volgt het schoonmaken van de badkamer. Doordat de ruimte opgeruimder is, kan je het ook makkelijker schoon houden.

Bij dit goede voornemen is het belangrijk dat je een vast moment plant om op te ruimen en schoon te maken. Vind je het moeilijk om je aan dat moment te houden? Zet het dan in je agenda en zet eventueel een wekker. Hierdoor word je eraan herinnerd dat je zou opruimen en schoonmaken! Soms wil het ook helpen om jezelf een beloning te geven als je de taak volbracht hebt. Beloon jezelf bijvoorbeeld met een uur Netflix, dit zorgt wellicht voor meer motivatie.

Meer ontspannen en tijd besteden aan verzorging

De dagen zijn vaak te kort en daardoor vergeten veel mensen te ontspannen en even een momentje voor zichzelf te nemen. Neem jezelf voor om zeker één keer per week een ontspanmomentje in te plannen. Zet deze ook in je agenda, dan kan je er niet omheen en kan je niet iets anders plannen! Hoe deel je deze tijd dan in? Neem bijvoorbeeld een warm bad en verzorg daarna je huid met een bodylotion en een masker. Om je huid nog wat meer aandacht te geven kan je een routine voor jezelf opstellen waarbij je verschillende verzorgingsproducten aanbrengt. Doe dit bijvoorbeeld elke ochtend en/of avond. In het begin zal je dit misschien nog wel eens vergeten. Maar door de routine te herhalen, zal dit vanzelf een vast moment op je dag worden!

Ontspanning badkamer
Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Misschien heb je wel het goede voornemen om je badkamer te gaan verbouwen, dat kan natuurlijk ook! Dit is geen voornemen dat je langdurig vast moet houden, maar een eenmalige (maar grote) verandering. Hierbij is de tip om het zo snel mogelijk (als dat natuurlijk kan) uit te voeren. Zo heb je de kleinste kans dat je het toch stiekem weer een jaar uitstelt. Wil je nog in de lockdown je badkamer verbouwen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder