Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Haal de zomer in de badkamer

De zomer is inmiddels in volle gang. Na een lange en warme zomerse dag is het heerlijk om een verfrissende douche te nemen. En waar doe je dat nou fijner dan in jouw eigen zomerse badkamer waar jij je helemaal op je gemak voelt? Dit begrijpen wij bij Sani4All als geen ander. Maar hoe haal je de zomer in deze ruimte? Door ons ruime aanbod badkamers en onze jarenlange ervaring hebben wij enkele tips voor je.

Haal De Zomer In De Badkamer

Zomerse kleuren

Geef je badkamer een zomerse sfeer door veel warme en vrolijke kleuren te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor felgekleurde wand- en vloertegels of kies voor badmeubels in zomerse tinten. Ook kun je accessoires en decoraties in felle kleuren nemen. Het geeft het geheel een vrolijke uitstraling. Met name in badkamers met weinig daglicht is het een goede manier om de zomer binnen te halen.

Grote schoonmaak

Het is wellicht niet de leukste klus om te doen, maar het geeft wel een heel prettig gevoel. Een goed schoongemaakte badkamer geeft veel plezier en creëert een zomerse sfeer. Was alle gordijnen en matten, reinig alle lastige plekken in de douche, de badkuip of het toilet en ruim alle overbodige spulletjes uit de badkamermeubels op. In een mum van tijd is alles weer schoon en fris.

Kies voor groen

Groen in de badkamer? Het klinkt misschien gek, maar het kan! Planten en bloemen horen echt in een zomerse badkamer. Ze zorgen voor ontspanning en geven een leuke, vrolijke uitstraling. Denk aan varens of een orchidee. Deze planten kunnen goed tegen vocht en zijn dus geschikt. Daarnaast geven bloemen en planten een zomerse geur. Hiervoor kun je ook luchtjes gebruiken, zoals lavendel.

Advies nodig?

Hopelijk heb je wat aan onze tips. Heb je nog aanvullende vragen? Je kunt bij ons altijd terecht voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent en heb je voldoende inspiratie voor jouw zomerse badkamer? Breng een bezoek aan één van onze winkels. Wil je zeker weten dat onze adviseur voldoende tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder