Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Het belang van je badkamer ventileren

Iedereen kent wel de lucht van een slecht geventileerde badkamer. Wanneer je jouw droombadkamer hebt uitgezocht en deze met veel zin in gebruik neemt, wil je natuurlijk wel dat de ventilatie van je badkamer op niveau is. In dit bericht vertellen we je meer over de ventilatie van je badkamer en waarom badkamerventilatie zo belangrijk is.

Het Belang Van Het Ventileren Van Je Badkamer

Waarom je badkamer ventileren?

Wanneer je doucht, komt er veel waterdamp vrij. Vooral bij lage temperaturen condenseert deze waterdamp op muren en ramen, wat voor een hoog vochtigheidsgehalte zorgt. Gebeurt dit veel, dan zal de condensatie zorgen voor schimmels en onprettige luchtjes in je badkamer. Niet alleen is dit storend, ook zijn deze schimmels schadelijk voor de gezondheid. En dan hebben we het nog niet gehad over wat dit uiteindelijk je woning aan zou kunnen doen.

Als je jouw badkamer niet goed ventileert, creëer je simpelweg een ongezonde leefruimte in je eigen huis. Dit gunnen we natuurlijk niemand! Vandaar dat we graag voor je klaarstaan om je het beste, gepaste advies te geven om jouw badkamer optimaal te ventileren.

Hoe ventileer ik mijn badkamer?

Waar een ventilatierooster natuurlijk een positief effect heeft op de ventilatie van jouw badkamer, zal dit niet voldoende zijn om schimmels en luchtjes te voorkomen. Daarom voorzien wij onze badkamers van ventilatie van hoge kwaliteit.

Je badkamer ventileren kan op verschillende manieren. Omdat verse lucht belangrijk is voor de ruimte en je gezondheid, maken wij gebruik van mechanische ventilatie. Hiernaast is het nog mogelijk om te kiezen voor een opbouw of inbouw badkamerventilator. Afhankelijk van de indeling en plaatsing van jouw badkamer zullen wij het ventilatiesysteem toepassen dat voor jou de meest gezonde ruimte zal opleveren.

Koop je bij ons een badkamer, dan kun je ervan uitgaan we je badkamer ventileren op hoog niveau en je in een gezonde omgeving van je nieuwe badkamer kunt genieten!

Persoonlijk ventilatieadvies

Wil je jouw badkamer ventileren of weten hoe wij de badkamer die je bij ons aanschaft ventileren? Wij adviseren je graag en ontvangen je graag in onze winkel! Kies uit onze vele winkels of neem contact met ons op.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder