Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Het decoreren van je badkamer

Ondanks dat je al een super mooie badkamer hebt, is het wel leuk om nog het een en ander aan te kleden. Accessoires zijn namelijk nooit overbodig, en dit geldt ook voor de badkamer. Allereerst moet je even je interieurstijl vaststellen. Houd jij van modern en strak of ga je liever voor gezelligheid? Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je badkamer te decoreren.

Badkamer decoreren (1)

Begin bij de muren

Wil jij het totaalplaatje aanpakken? Begin dan bij het decoreren van je muren. Je kunt eventueel je muren nog een mooi kleurtje geven. Wil je een optisch grotere badkamer? Dan kun je het beste kiezen voor lichte kleuren, want dit is aangenaam voor de ogen. Daarnaast zijn lichte kleuren het makkelijkste als basis, want dit is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en accessoires.

Decoreren van je badkamer
Badkamer decoreren
Decoreren badkamer

Creëer ruimte

Je kunt gemakkelijk ruimte creëren en decoreren op hetzelfde moment. Een kastje onder jouw wastafel is bijvoorbeeld erg leuk en ook erg praktisch. Wanneer je kiest voor een open kast lijkt jouw badkamer een stuk groter, doordat er geen onderdelen zijn afgesloten.

Ruimte creëren badkamer
Sfeervolle verlichting badkamer
Spiegels badkamer

Kies voor sfeervolle verlichting

Verlichting is noodzakelijk in een badkamer, maar draagt ook veel bij aan de sfeer. Je kunt met de juiste verlichting namelijk kleuren tot leven laten brengen en de badkamer oogt een stuk frisser en meer open. Wil je het rustig houden? Kies dan voor witte lampen, zodat de rest van de accessoires ook goed tot hun recht komen.

Passende spiegels ophangen

Spiegels mogen natuurlijk niet ontbreken binnen jouw badkamer. Dit heb je namelijk nodig voor jouw ochtendrituelen, zoals je haar doen, opmaken of tandenpoetsen. Een spiegel zorgt ook nog eens voor een elegante uitstraling en het creëert een open uitstraling. Het is dan ook leuk om niet zomaar een spiegel op te hangen, maar dit te matchen met jouw interieur. Wil je een strakke en moderne spiegel of liever een klassiek spiegel met mooie elementen? Het kan allemaal!

Kom naar onze badkamerwinkel

Benieuwd naar alle badkamers van Sani4All voordat je gaat beginnen aan het decoreren van jouw badkamer? Dan kun je gerust even langskomen bij onze winkels! Wij helpen je graag met het uitkiezen en decoreren van jouw droom badkamer, zodat de badkamer een fijne plek in huis is waar je graag even wat tijd neemt voor jezelf. De koffie staat altijd voor je klaar, dus zoek nu snel de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Radiator in je badkamer

Radiatoren in je badkamer

Lees verder

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder