Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Een kleine badkamer optimaal benutten

Hoe benut je een kleine badkamer optimaal?

Heb je een kleine badkamer en beperk de ruimte? Er zijn veel mogelijkheden om een kleine badkamer optimaal te benutten. Zo kan je niet alleen je spullen kwijt, maar oogt je badkamer ook ruimer en niet benauwd. Wij geven je een aantal tips voor het optimaal benutten van een nieuwe badkamer of je huidige badkamer.

De juiste meubels

In eerste instantie zou je denken dat badkamermeubels je badkamer alleen maar voller maken, maar de juiste meubels zorgen juist voor overzicht in je badkamer. Rommel zorgt ervoor dat je badkamer kleiner en benauwder oogt. Je kan het beste kiezen voor wandmeubilair, ook wel zwevende meubels genoemd, deze zorgen ervoor dat de ruimte groter oogt.

Benutten kleine badkamer

Design radiator

Een designradiator ziet er niet alleen mooi uit, maar het zorgt ook voor bergruimte. Je kan bijvoorbeeld je handdoeken over de radiator heen hangen. Doordat de radiator aan de muur of wand hangt, neemt deze nauwelijks ruimte in beslag. En natuurlijk zorgt een radiator voor warmte!

Design radiator kleine badkamer
Meubels kleine badkamer
Spiegel met infraroodverwarming

Spiegel met infraroodverwarming

Wil je graag een verwarmde badkamer, maar liever geen radiator? Dan kan je ook kiezen voor een spiegel met infraroodverwarming. Deze spiegels geven genoeg warmte om je badkamer te verwarmen. Daarnaast is de warmte die deze spiegel geeft zeer comfortabel. Een bijkomend voordeel is dat je geen last meer hebt van condens op je spiegel. Wil je optimaal gebruik maken van je spiegel? Neem dan een spiegelkast met infraroodverwarming.

Bad of douche?

In een kleine badkamer is er vaak niet de ruimte voor zowel een bad als een douche. Heb je wel de ruimte voor een bad? Combineer dan je bad met een douche, een zogeheten douchebad. Je kan genieten van een bad maar ook gewoon snel onder de douche springen. Mocht je geen ruimte hebben voor een bad of een douchebad spreekt je niet zo aan, dan biedt een inloopdouche uitkomst. Als je hiervoor kiest is het aan te raden om dan een glazenwand of deur te nemen. Dit zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt.

Ruimte benutten kleine badkamer

De ruimte benutten

Elke badkamer heeft wel bepaalde hoekjes die onbenut worden. Deze kan je gebruiken om een kast tegen te plaatsen of planken op te hangen. Natuurlijk hoef je niet in elke hoek een kast te plaatsen. Maar door voor een hoekkast te kiezen benut je de ruimte optimaal. Als je een hoek hebt in de douche zijn er diverse douche accessoires die je kunt gebruiken om je doucheartikelen neer te zetten. Dit neemt weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je je producten makkelijk kwijt kunt.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor je kleine badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kleine badkamers? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder