Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ontwerp van je badkamer

In 4 stappen naar een 3D-ontwerp

Wil je graag een nieuwe badkamer? Dan is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van jouw wensen en behoeften en de mogelijkheden in je badkamer. Het kan best lastig zijn om hier een goede inschatting van te maken. Je kan daarom via onze website jouw nieuwe badkamer in 3D-ontwerpen. Hierbij kun je jouw ruimte namaken en inrichten met verschillende badkamermeubels en -accessoires. Hoe dit precies werkt? We leggen het je in vier stappen uit!

Stap 1: je badkamer invoeren

Via deze link kan je onze 3D-planner openen. De eerste stap is om de vorm en afmetingen van je badkamer in te voeren. Door middel van de jouw opgegeven maten creëert onze tool jouw digitale badkamerruimte. Let hierbij wel op ramen, deuren en eventuele andere afwijkingen. Door deze ook in te voeren zorg je ervoor dat je tekening realistisch wordt en je bijvoorbeeld geen radiator voor de deur of het raam plaatst. Het zou natuurlijk jammer zijn als jij je droombadkamer hebt ontworpen en de indeling toch niet mogelijk blijft te zijn!

Je badkamer invoeren
Badkamer inrichten

Stap 2: je badkamer inrichten in 3D

Heb je alle afmetingen van de badkamer ingevoerd? Dan kun je nu beginnen aan een van de leukste gedeeltes: het indelen van je nieuwe badkamer met meubels en sanitair! Bij deze stap kan je verschillende meubels en sanitair verslepen en plaatsen op de plek waar jij denkt dat deze moeten komen. Onze tip is om een aantal indelingen te proberen en de meubels of het sanitair op verschillende plekken te plaatsen. Zo kom je misschien wel tot een indeling, waar je van tevoren niet aan had gedacht. Zo creëer je de perfecte badkamer!

Stap 3: de betegeling

Wanneer je jouw badkamer hebt ingedeeld en de inrichting naar wens is, kan je de badkamer in 3D bekijken. Je kan het beeld draaien waardoor je de badkamer vanuit meerdere hoeken kan bekijken. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan kan je gewoon een stap terug en je indeling aanpassen. Is de indeling helemaal naar tevredenheid? Dan kan je de betegeling kiezen die naar jouw smaak en stijl is. Tegels maken de badkamer echt af en zijn sfeerbepalend. Zo heb je dus een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe badkamer eruit zal komen te zien!

Betegeling badkamer
Badkamerontwerp

Stap 4: verstuur je 3D-ontwerp

Is je 3D-ontwerp helemaal compleet? Vul dan je gegevens in en stuur het ontwerp naar ons op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak voorziet een van onze adviseurs je van advies om je badkamerontwerp te verfijnen. Ben je tijdens het ontwerpen in onze 3D-tool nog niet helemaal tevreden met je ontwerp en kom je er zelf niet uit? Maak ook dan gerust een afspraak, onze adviseurs kijken graag met je mee. Samen gaan we jouw droombadkamer realiseren!

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag advies ontvangen? Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Onze winkels zitten door heel Nederland waardoor er altijd wel een bij je in de buurt zit.

Persoonlijk advies

Ben je tevreden met je 3D-ontwerp? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder