Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

In 4 stappen naar een 3D-ontwerp

Wil je graag een nieuwe badkamer? Dan is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van jouw wensen en behoeften en de mogelijkheden in je badkamer. Het kan best lastig zijn om hier een goede inschatting van te maken. Je kan daarom via onze website jouw nieuwe badkamer inrichten in 3D. Hierbij kun je jouw ruimte namaken en inrichten met verschillende badkamermeubels en -accessoires. Hoe dit precies werkt? We leggen het je in vier stappen uit!

Ontwerp van je badkamer

Stap 1: je badkamer invoeren

Wanneer je je badkamer gaat inrichten in 3D, is het belangrijk om eerst de badkamerruimte goed in beeld te brengen. Via deze link kan je onze 3D-planner openen. De eerste stap is om de vorm en afmetingen van je badkamer in te voeren. Door middel van de jouw opgegeven maten creëert onze tool jouw digitale badkamerruimte. Let hierbij wel op ramen, deuren en eventuele andere afwijkingen. Door deze ook in te voeren zorg je ervoor dat je tekening realistisch wordt en je bijvoorbeeld geen radiator voor de deur of het raam plaatst. Het zou natuurlijk jammer zijn als jij je droombadkamer hebt ontworpen en de indeling toch niet mogelijk blijft te zijn!

Badkamer inrichten 3D

Stap 2: je badkamer inrichten in 3D

Heb je alle afmetingen van de badkamer ingevoerd? Dan kun je nu beginnen aan een van de leukste gedeeltes: jouw badkamer inrichten in 3D! Het indelen van je nieuwe badkamer met meubels en sanitair is de stap die de meeste mensen het leukst vinden. Bij deze stap kan je in de badkamer configurator verschillende meubels en sanitair verslepen en plaatsen op de plek waar jij denkt dat deze moeten komen. Onze tip is om een aantal indelingen te proberen en de meubels of het sanitair op verschillende plekken te plaatsen. Zo kom je misschien wel tot een indeling, waar je van tevoren niet aan had gedacht. Zo creëer je de perfecte badkamer in de badkamer configurator!

Badkamer configurator

Stap 3: de betegeling

Na het inrichten van de badkamer in 3D, kan je de badkamer in 3D bekijken. Je kan het beeld draaien waardoor je de badkamer vanuit meerdere hoeken kan bekijken. Zo kan je zien of de inrichting en de gekozen meubels helemaal naar wens zijn. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan kan je gewoon een stap terug en je indeling aanpassen. Is de indeling helemaal naar wens? Dan kan je de betegeling kiezen die naar jouw smaak en stijl is. Tegels maken de badkamer echt af en zijn sfeerbepalend. Zo heb je dus een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe badkamer eruit zal komen te zien.

3d badkamer ontwerpen online

Stap 4: verstuur je 3D-ontwerp

Is je 3D-ontwerp helemaal compleet? Vul dan je gegevens in en stuur het ontwerp naar ons op. Jouw badkamer in 3D ontwerpen is bij ons helemaal gratis, dus verder hoef je niks meer te doen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak voorziet een van onze adviseurs je van advies om je badkamerontwerp te verfijnen. Ben je tijdens het ontwerpen in onze 3D-tool nog niet helemaal tevreden met je ontwerp en kom je er zelf niet uit? Maak ook dan gerust een afspraak, onze adviseurs kijken graag met je mee om samen jouw badkamer in 3D in te richten. Samen gaan we jouw droombadkamer realiseren!

Badkamer 3D ontwerpen gratis
Ontwerp complete badkamer

Gratis jouw badkamer in 3D ontwerpen

Jouw 3D badkamer ontwerpen doe je gemakkelijk online via onze online badkamer configurator. Hiermee kun je via bovenstaande stappen gemakkelijk jouw gratis ontwerp maken.  Jouw badkamer in 3D ontwerpen is helemaal gratis, maar wist je dat je ook gratis jouw 3D-ontwerp door onze badkameradviseur kunt laten maken? Ga zelf aan de slag en vraag onze specialisten om gratis advies, of geef je wensen door en laat jouw adviseur jouw ideale badkamer inrichten in 3D. In een van onze vele badkamerwinkels steken onze badkameradviseurs graag de handen uit de mouwen om jouw droombadkamer in 3D te ontwerpen, maar ook om deze te realiseren. Want bij ons kun je terecht van een gratis 3D-ontwerp tot aan de montage van jouw nieuwe badkamer. Neem dus vooral jouw eigen 3D-ontwerp mee naar jouw afspraak, vind inspiratie in onze winkel en laat ons de rest regelen! Samen zorgen we ervoor dat jouw 3D-badkamer wordt omgezet in de badkamer van je dromen.

Plan jouw adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder