Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt er best veel op je af. Hoe ga je je nieuwe badkamer inrichten? Wat moet ik zelf regelen en wat wordt er geregeld? Bij Sani4All ontzorgen we je gedurende het hele proces, van het eerste ontwerp tot de volledige montage van je badkamer. Wil je weten wat we allemaal voor je regelen? Lees dan snel verder.

Volledige ontzorging Sani4All

Het ontwerpen van je badkamer

Als jij je nieuwe badkamer komt uitzoeken, starten we vaak met een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen en behoeften in kaart en maken we aan de hand daarvan een 3D-ontwerp. Je zou het niet direct verwachten, maar ook dit heeft al te maken met het montageproces. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je graag de huidige indeling wil veranderen. Onze deskundige adviseurs kijken dan graag met je mee voor de mogelijkheden. Ook kunnen zij een schattig maken van de montageprijs.

Maken 3D-ontwerp
Badkamer 3D-ontwerp

Het inmeten

Nadat we jouw complete badkamer samen hebben ontworpen volgt het inmeten, een belangrijke stap in het proces. Een van onze badkameradviseurs of monteurs komt thuis bij je langs om de huidige situatie te bekijken. Daarbij meten zij niet alleen de huidige ruimte op, maar bekijken ook of er bijvoorbeeld aanpassingen aan het leidingwerk gedaan moeten worden. Zeker als je al een wat oudere badkamer hebt en je daarbij de indeling wil veranderen, moeten er vaak leidingen verlegd of vervangen worden. Maar zij kijken ook naar de elektra, als je bijvoorbeeld kiest voor een spiegel met verwarming, dan moet er natuurlijk wel stroom zijn. Door de huidige situatie in kaart te brengen kunnen onze monteurs voorbereid te werk gaan. Na het inmeten zal ook de definitieve prijsopgave gemaakt kunnen worden, de monteur heeft dan de gehele situatie goed in beeld!

Gratis thuisbezorgt

Ben je tevreden met de offerte en heb je de badkamer gekocht? Dan komen we de badkamer gratis bij je thuisbezorgen. Samen spreken we van tevoren een dag en een tijd af. Zo weet jij wanneer je thuis moet zijn om de badkamer te ontvangen en kun je met de monteur bespreken wanneer er gestart wordt met de montage. Doorgaans leveren we de badkamer in één keer, je hoeft dus ook maar een keer thuis te blijven om de badkamer in ontvangst te nemen. Wij zijn er immers om je te ontzorgen!

Volledige montage

Nadat de badkamer geleverd is volgt dan eindelijk de montage van de badkamer. We bieden bij Sani4All volledige montage aan. Dit houdt in dat we de oude badkamer kunnen slopen en de nieuwe plaatsen. Ook verzorgen we het verleggen of vervangen van eventuele leidingen en elektra. De materialen die nodig zijn voor het plaatsen van de badkamer, zoals tegellijm en voegen, neemt de monteur mee. Natuurlijk kies je wel zelf de voegen en de hoekprofielen uit, deze moeten natuurlijk helemaal bij je badkamer passen.

Badkamer tegelen

Oplevering van de badkamer

Het is zover: de badkamer is klaar en wordt opgeleverd! Onze monteurs gaan pas naar huis als jij 100% tevreden bent. Want dan pas zijn wij ook tevreden. Ook na de oplevering van de badkamer staan we voor je klaar. Is er iets wat niet naar behoren werkt? Of heb je ergens vragen over? Dan kun je gewoon bij ons terecht en contact met ons opnemen.

Is jouw badkamer aan vervanging toe? Bezoek dan gerust eens een van onze badkamerwinkels. Wij gaan samen je nieuwe droombadkamer ontwerpen, waarna we ervoor zorgen dat deze binnen drie maanden geleverd én gemonteerd wordt. Maak snel een afspraak!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Linkpreview s4a blog

Industriële douchecabines

Lees verder