Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zo kies je een kraan voor in de badkamer

Een kraan is een onmisbaar onderdeel in iedere badkamer of toiletruimte. Dagelijks wordt deze gebruikt om bijvoorbeeld handen te wassen, te douchen, in bad te gaan, tanden te poetsen en een glas water te pakken. Behalve dat kranen enorm functioneel zijn, moeten ze ook passen bij jouw stijl en wensen. Er zijn heel veel verschillende soorten kranen. Maar hoe kies je de meest geschikte kraan voor in jouw badkamer? Wij helpen je graag op weg!

Kraan Sani4all

Diverse soorten kranen

Bij Sani4All vind je diverse soorten kranen in allerlei vormen en maten. Denk hierbij aan badkranen, douchekranen, wastafelkranen, fonteinkranen en inbouwkranen. Voor iedere situatie en ruimte is er een geschikte kraan beschikbaar. Bedenk van tevoren goed welke type kraan je nodig hebt. Kies je voor een waskom of wastafel? Dat verschil is enorm. Behalve de functionaliteit ervan, is het ook essentieel dat het past bij jouw interieurstijl. Ga je voor modern, landelijk of industrieel? De mogelijkheden hierin zijn enorm.

Douchekraan
Zwarte Kraan
Gouden Kraan
Wastafelkraan
Waskom

Technische aspecten

Wat te denken van het aantal kraangaten die je nodig hebt? Wil je een 1-gatskraan? Of heb je twee of drie gaten nodig voor de kraan? Denk goed na wat je nodig hebt. Kies ook de juiste kraanmaat. De kraan moet niet te hoog of te laag hangen. Dat zorgt voor irritatie. En wat mensen zich vaak niet realiseren, is dat de kranen ook veel verschillende technische aspecten hebben. Zo zijn bad- en douchekranen te verkrijgen als mengkraan en thermostatische kraan. Deze laatste categorie biedt vele voordelen. Zo bepaal je snel de gewenste temperatuur en bespaar je veel water.

Bezoek een winkel in jouw buurt

Kom eens langs in één van onze winkels om de mooiste kranen voor in jouw badkamer uit te zoeken. Wij hebben diverse complete badkamers opgesteld, waarin de verschillende soorten en stijlen kranen zijn verwerkt. Zo kun je altijd inspiratie opdoen. Ook staan onze medewerkers voor je klaar om een passend en kundig advies te geven. Ook de montage en installatie nemen wij eventueel voor onze rekening. Zo weet je zeker dat je straks kunt genieten van een kraan die aan jouw wensen en eisen voldoet. Door ons enorme aanbod slaag je bij ons gegarandeerd.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder