Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kosten van een nieuwe badkamer

Wanneer men een nieuwe badkamer aanschaft, komen vanzelf de bijbehorende kosten boven als gespreksonderwerp. Geen enkele badkamerruimte is hetzelfde, en de wensen voor de invulling ervan wisselen per persoon. Daarom vragen veel mensen zich af wat de kosten zijn voor een nieuwe badkamer in hun huis. Niet gek natuurlijk; een badkamer kan een flinke investering zijn. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen slagen voor zijn of haar droombadkamer, zijn wij graag open over hoe duur een nieuwe badkamer in jouw situatie zal zijn.

Badkamer Loft

Een badkamer voor ieder budget

Wat jouw wensen ook zijn en wat jouw budget ook is: wij zorgen ervoor dat jij de perfecte badkamer vindt en dat de kosten niet boven jouw budget uit zullen komen. Een complete badkamer koop je daarom bij ons al vanaf € 2,495, -. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw badkamer geheel zelf samen te stellen. Onze adviseurs helpen jou daar maar wat graag mee. Wij bieden alleen badkamers, meubels en accessoires van de beste merken. Daarbinnen kun je het zo gek maken als je het zelf wil. Zo kun je de badkamer simpel en praktisch houden, of je maakt er een heuse wellness plek van.

De kosten van jouw nieuwe badkamer

In dit artikel kunnen we jou natuurlijk niet precies zeggen hoe duur jouw nieuwe badkamer zal worden. Dit is afhankelijk van veel factoren. Wanneer je ons laat weten wat jouw situatie is en wat de wensen zijn, geven we jou graag een beeld van de kosten van jouw nieuwe badkamer. Hierbij houden wij rekening met de volgende zaken:

  • De prijs van de complete badkamer
  • Het plaatsen van de badkamer
  • Het eventueel slopen van de huidige badkamer

Uiteraard kunnen wij een aantal prijzen noemen als het gaat om een nieuwe badkamer. Maar het zou jammer zijn als je op basis daarvan uitgaat van een bepaalde prijs, en de kosten blijken in jouw situatie toch anders uit te vallen. Daarom bespreken we liever persoonlijk jouw situatie, waarop we een gerichte prijs kunnen geven. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Van ontwerp tot montage

Wij zijn er voor de doe-het-zelver én voor mensen die graag alles uit handen geven. De kosten van jouw badkamer verbouwing zijn daarom mede afhankelijk van hoeveel hooi je op je eigen vork neemt. Over het ontwerp van jouw badkamer hoef je je in elk geval geen zorgen te maken. In onze 3D-tool kun je namelijk gemakkelijk gratis zelf een ontwerp maken voor in jouw badkamerruimte. Of je laat onze specialisten gratis een compleet ontwerp voor jou maken, op basis van jouw persoonlijke wensen. Vervolgens is het een kwestie van de gekozen producten aanschaffen en zorgen dat de badkamer geplaatst wordt. Wij kunnen jou hierin alles uit handen nemen, of jou bijvoorbeeld alleen helpen bij het verleggen van de leidingen. Afhankelijk van de verdeling van werkzaamheden stellen wij een heldere offerte voor je op, zonder onduidelijkheden of kosten achteraf.

Vragen over de kosten van jouw badkamer

Heb jij al een beeld van wat jouw wensen zijn en wil je weten of dit binnen jouw budget valt? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij denken graag met jou mee en zorgen er zo voor dat jouw nieuwe badkamer precies is wat jij wil, binnen jouw budget!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer aaldering nijmegen (zevenaar)

Badkamer in de jaren '30 stijl

Lees verder

Verlichting in de badkamer (1)

Verlichting in de badkamer

Lees verder

Vierkante badkamer (2)

Tips voor het indelen van een vierkante badkamer

Lees verder

Kopen van een badkamer

Waar moet je aan denken na het kopen van een badkamer?

Lees verder