Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Langer thuis wonen dankzij aanpassingen aan de badkamer

We willen tegenwoordig zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar we worden allemaal ouder en dat zorgt soms ook dat er meer ongemakken worden ervaren. Daarom zijn er allemaal aanpassingen in huis mogelijk die voor meer comfort en veiligheid zorgen. Een belangrijke ruimte die kan worden aangepast, is de badkamer. Wij leggen graag uit wat er allemaal in deze badkamer gedaan kan worden zodat je langer in je eigen huis kunt blijven wonen.

Aanpassingen Aan De Badkamer

Voorbeelden van aanpassingen

Een badkamer moet veilig en prettig voor iedere gebruiker zijn. Deze ruimt bevat echter best wat gevaarlijke onderdelen, zoals een ligbad of gladde tegels, waardoor met snel ten val komt. Het aanbrengen van een antislip douchevloer is een voorbeeld van een aanpassingen die soms al uitkomst biedt. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden om de badkamer aan te passen. Denk aan vlakke douchevloeren, verhoogde toiletten en veilige instapbaden. Maar ook douchestoelen, muursteunen en handgrepen zijn ideale middelen om veilig en comfortabel te kunnen douchen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een aangepaste badkamer? Bijvoorbeeld voor je eigen thuissituatie, maar misschien ook wel voor je ouders. Het kan allemaal. Breng dan eens een vrijblijvend bezoek aan een winkel van Sani4All om inspiratie op te doen. Onze specialisten helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw badkamer te maken. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook de professionele montage van de aanpassingen. Maak direct en vrijblijvend een afspraak.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder

Img 3092 3

Terrazzo in jouw badkamer

Lees verder