Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Najaarstrend 1: de Sunshower

Luxe gaat dit najaar een grotere rol spelen in de badkamer. De badkamer is niet langer een ruimte om alleen snel te douche, het wordt ook een ruimte waar mensen zich willen ontspannen en tot rust willen komen. Daarom zien we de Sunshower steeds meer in de badkamer verschijnen. Benieuwd wat een Sunshower is? Lees dan snel verder!

Sunshower

Wat is een Sunshower?

De Sunshower is een infrarooddouche die door middel van uv-licht zorgt voor vitamine D. Het is dus een soort lamp die gemonteerd kan worden in de doucheruimte. Doordat de Sunshower warmte afgeeft verminderd het nek- en rugklachten, spierpijn en reumatische klachten. Daarnaast zorgt de warmte voor ontspanning!

Wat is een Sunshower?
Werking Sunshower

Werking Sunshower

De Sunshower geeft tijdens het douchen een lage dosis uv-licht, dit zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D aanmaakt. Belangrijk te benoemen is dat de Sunshower de juiste dosering uv-licht geeft die het lichaam nodig heeft om vitamine D aan te maken. Daardoor voelen mensen zich op korte termijn energieker en krijgen daarnaast een licht kleurtje. Een Sunshower is dus perfect om in het najaar even op te warmen en tegelijkertijd een beetje bij te kleuren. Naast uv-licht bevat een Sunshower ook infraroodlicht, dit verlicht pijn en zorgt voor een betere bloedsomloop.

Mogelijkheden

Sunshowers zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zo is er altijd een die bij jouw en je douche past. Belangrijk te benoemen is dat alle Sunshowers infrarood warmte bevatten, maar niet iedere Sunshower beschikt over uv-licht. Daarnaast is er bij elke Sunshower de mogelijkheid om deze in te bouwen. Welke soorten Sunshowers zijn er?

  1. Sunshower Combi: deze Sunshower bevat zowel infrarood warmte als uv-licht en verlicht het lichaam vanaf de hals tot aan de kuiten. Deze Sunshower verlicht dus niet het hele lichaam.
  2. Sunshower Deluxe Full Body: de Sunshower Deluxe verwarmt het gehele lichaam met zowel infrarood als met uv-licht.
  3. Sunshower Pure Half Body: deze Sunshower is compacter dan de andere Sunshowers en verlicht het lichaam van de schouders tot aan de rug met infrarood. Deze Sunshower bevat dus geen uv-licht. Het grote voordeel van deze compacte Sunshower is dat het volledig in de muur kan worden weggewerkt.
  4. Sunshower Pure Full Body: ook deze Sunshower is compact, maar wel groter dan de Pure Half Body. De Sunshower verlicht het lichaam van hals tot kuiten met infrarood en bevat dus geen uv-licht. Dit model is volledig weg te werken in de muur.
Mogelijkheden Sunshower
Montage Sunshower

Monteren van een Sunshower

Misschien zit je niet te wachten op een volledig opengebroken badkamer of een badkamer renovatie, dit is natuurlijk ook niet ideaal. Dan is een inbouwmodel (de Pure Full en Half Body) niet de beste keuze voor jouw. Omdat deze twee modellen volledig worden ingebouwd komt er breekwerk aan te pas. Ook is een aparte stroomgroep bij een aantal Sunshowers noodzakelijk. Hou hier dus rekening mee als je een Sunshower aanschaft!

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar meer trends of badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Lees verder

Badkamer monteren

Jouw badkamer plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder