Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ronde spiegels zijn hot!

Spiegels; ontzettend handig en ook nog eens decoratief!  Tegenwoordig zijn ze onmisbaar in welk huishouden dan ook. Elke dag kijk je namelijk uitgebreid in de spiegel om je haar te doen en je outfit te controleren. Vooral ronde spiegels zijn tegenwoordig erg in. Ze passen namelijk in vrijwel elk interieur, van retro tot industrieel, en je kunt ze kwijt in elke ruimte, ongeacht of het een badkamer, woonkamer of keuken is. Ook zijn ze veel minder saai dan vierkante spiegels. De ronde spiegel contrasteert immers mooi met de vierkante en rechthoekige vormen die je vaak vindt binnenshuis. Een ronde spiegel is dus de perfecte toevoeging om de balans in huis te herstellen! Wist je trouwens al dat een spiegel een kamer lichter en groter kan laten lijken?  Die nieuwe ronde spiegel kan je dus ook perfect kwijt in wat kleinere kamers!

Ronde Spiegels Trend

Sani4All en spiegels

Sani4All heeft een groot assortiment aan spiegels, inclusief ronde spiegels. Zo hebben wij een standaard ronde spiegel, maar ook een ronde spiegel met ingebouwde en dimbare LED verlichting. Deze laatste spiegel heeft ook een spiegelverwarming zodat hij vrij blijft van condens en is tevens spatwaterdicht. Ontzettend geschikt voor rondom de douche of het bad dus! Neem hier een kijkje naar onze spiegels.

Marmerlook zwart met spiegel

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder